Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Servicii:
Identificarea şi accesarea surselor de finanţare

Prin intermediul serviciului de asistenţă privind identificarea surselor de finanţare, întreprinzătorii sunt sprijiniţi în vederea accesării de programe de finanţare nerambursabilă sau credite din fonduri naţionale, europene sau internaţionale, destinate iniţierii şi dezvoltării afacerilor.

Firmele constănţene se pot informa atât despre programele de finanţare existente, cât şi despre modalităţile de accesare a acestor fonduri.

Serviciul de asistenţă privind identificarea surselor de finanţare cuprinde toate etapele necesare luării deciziei privind accesarea programelor de finanţare: în baza ideii de afacere sau a nevoii de investiţie într-o firmă existentă, se identifică cea mai adecvată sursă de finanţare, se verifică îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate impuse de programe şi se oferă soluţii, se detaliază etapele necesare obţinerii unei finanţări externe şi modul de elaborare a unei documentaţii de finanţare. Pentru elaborarea documentaţiei şi managementul proiectelor, CCINA va recomanda colaboratori externi.

Serviciul de asistenţă privind identificarea surselor de finanţare este destinat atât întreprinzătorilor aflaţi în etapa de înregistrare a activităţii economice, start-up-urilor (firmelor nou înfiinţate), cât şi firmelor experimentate, care doresc să-şi extindă sau diversifice afacerea.

Accesaţi acest serviciu

CCINA Constanţa, B-dul Alexandru Lăpuşneanu nr. 185A
Tel: +40 241 619.854
E-mail: finantariproiecte@ccina.ro
Enterprise Europe Network

Constanţa 17/10

Însorit

17°C

acum
vânt 29 kmh din NNE
vizibilitate 26 km
Parţial înnorat

17°C

max

16°C

min
Înnorat în cea mai mare parte a zilei

17°C

max

16°C

min

emis înCurs valutar BNR 17/10

EUR
4.6667
-0.02%
GBP
5.3037
-0.39%
USD
4.0359
+0.04%
IFR
4.6701
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00
Biroul Unic