Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Servicii:
Parteneriate de afaceri, burse de contacte, brokerage

Parteneriatele de afaceri, bursele de contact şi brokeragele sunt întâlniri interactive, tip b2b (business-to-business) organizate de CCINA Constanţa care oferă firmelor şi organizaţiilor constănţene posibilitatea de a se întâlni faţă în faţă cu investitori din ţară şi din străinătate şi de a-şi prezenta direct propunerile de cooperare stabilind astfel contacte şi legături comerciale utile dezvoltării afacerilor şi creşterii competitivităţii.

Membrii CCINA beneficiază de REDUCERE pentru acest serviciu!

Evenimentele se organizează la solicitarea unor parteneri cum ar fi: ambasade străine în România sau ambasade ale României în diverse ţări, Camere de Comerţ din ţară şi din străinătate, reţele şi organizaţii de sprijin al afacerilor, bănci, institute de cercetare-dezvoltare, universităţi etc.

Participarea, în calitate de invitat, la această categorie de evenimente este deschisă tuturor firmelor şi organizaţiilor constănţene, pe bază de înregistrare şi selecţie şi poate fi gratuită sau cu taxă. Selecţia inivitaţilor şi numărul participanţilor la evenimentele tip b2b se face conform criteriilor propuse de organizaţia client.

Conform programului de activităţi pe anul în curs, CCINA Constanţa oferă mediului de afaceri constănţean posibilitatea de a participa la o gama largă de evenimente tip b2b:

  • Parteneriatele de afaceri sunt evenimente organizate de CCINA Constanţa la sediul propriu sau în alte locaţii din judetul Constanţa. Scopul acestor evenimente este facilitarea întâlnirilor faţă în faţă între un grup de firme client din ţară sau din străinatate şi un grup de firme sau organizaţii din judeţul Constanţa, selectate conform intereselor manifestate de client faţă de piaţa locală
  • Bursele de contact sunt mini - expoziţii tematice (din domeniul bancar, fiscal, surse de finanţare etc) care oferă organizaţiilor participante posibilitatea de a-şi prezenta oferta de servicii firmelor vizitatoare în cadrul unor discuţii şi întâlniri individuale. La bursele de contact se pot înscrie atât firme din judeţ, cât şi din ţară, corespunzător specificului evenimentului. Participanţii la bursele de contact beneficiază (în baza unei taxe), de toată gama de servicii specifice expoziţiilor. Accesul vizitatorilor la bursele de contact este gratuit.
  • Brokeragele sunt evenimente de tip b2b specifice domeniilor tehnice şi inovative. De obicei, aceste  evenimente se organizează ca manifestări conexe unor târguri şi expoziţii tehnice de anvergură, cu participare internaţională. Scopul brokeragelor este realizarea de întâlniri între parteneri interesaţi de transferuri de tehnologii şi proiecte de cercetare.

În cadrul unui  eveniment din categoria celor descrise anterior, CCINA Constanţa asigură participanţilor întâlniri faţă în faţă cu potenţiali parteneri de afaceri şi inovare din judeţul Constanţa, selectaţi conform profilului companiei şi propunerilor de cooperare furnizate de firmele interesate. Informaţiile necesare organizării evenimentului se colectează prin intermediul unor formulare de înscriere specializate care stau la baza stabilirii programului de întâlniri al fiecărei companii. Pentru completarea formularelor, pregătirea materialelor de prezentare pentru întâlnirile de afaceri şi participarea la eveniment, clienţii beneficiază de consultanţă şi asistenţă din partea specialiştilor CCINA Constanţa.

Calendar parteneriate de afaceri

Accesaţi acest serviciu

CCINA Constanţa, B-dul Alexandru Lăpuşneanu nr. 185A
Tel: 0241 618.475, 0241 549.515
E-mail: drc@ccina.ro
Enterprise Europe Network

Constanţa 14/06

19°C

acum
vânt 32 kmh din NNV
vizibilitate 10 km

19°C

max

18°C

min

23°C

max

16°C

min

emis înCurs valutar BNR 14/06

EUR
4.9771
-0.00%
GBP
5.9174
+0.48%
USD
4.6576
+1.12%
IFR
4.9764
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic