Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Servicii:
Evenimente de informare şi reuniuni de afaceri

CCINA Constanţa oferă întreprinzătorilor şi firmelor posibilitatea de a participa la un număr important de evenimente de informare şi reuniuni de afaceri pe care instituţia le organizează.

Membrii CCINA beneficiază de REDUCERE pentru acest serviciu!

Evenimentele de informare (seminarii, conferinţe şi simpozioane, forumuri de afaceri etc.) au scopul de a contribui la buna informare şi pregătire a personalului de specialitate al firmelor şi organizaţiilor constănţene, prin abordarea unei palete largi de subiecte care afectează activitatea acestora.

Reuniunile de afaceri oferă operatorilor economici posibilitatea de a participa la întâlniri cu un pronunţat caracter interactiv, în cadrul cărora se dezbat teme cu impact asupra funcţionării companiilor şi derulării activităţilor economice. Participarea la evenimentele de informare şi reuniunile de afaceri este deschisă tuturor firmelor şi organizaţiilor constănţene, pe baza de înregistrare (în limita locurilor disponibile) şi poate fi gratuită sau cu taxă.

La aceste evenimente se asigură prezenţa unor lectori atent selectaţi, specialişti de marcă şi reprezentanţi ai unor organizaţii relevante pentru tematica aleasă, renumite pe plan local, regional, naţional şi internaţional.

Tematica propusă de CCINA Constanţa pentru evenimentele de informare şi reuniunile de lucru corespunde atât priorităţilor economice naţionale şi internaţionale ale momentului, cât  şi nevoilor mediului de afaceri din judeţul Constanţa şi vizează aspecte legate de domeniul juridic, fiscal, surse de finanţare, achiziţii publice, mediu, dreptul muncii, comerţ internaţional, proprietate intelectuală, marketing, management etc.

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează următoarele tipuri de reuniuni de afaceri /întâlniri de lucru:

  • Workshopuri, mese rotunde, focus grupuri: întâlniri în cadrul cârora firmele interesate vor fi informate asupra unor aspecte de interes pentru propria activitate şi vor putea  participa la dezbateri  asupra acestor subiecte
  • Paneluri: întâlniri organizate cu ocazia unei consultări publice. Participanţii vor beneficia de consultanţă din partea unui specialist pentru a înţelege problematica, a-şi formula punctul de vedere şi a completa chestionarele specializate, asigurând, în acest mod, transmiterea propriilor opinii şi mărind şansele de a interveni în definirea  formei finale a documentelor supuse consultării publice

Evenimente de informare Reuniuni de afaceri

Accesaţi acest serviciu

CCINA Constanţa, B-dul Alexandru Lăpuşneanu nr. 185A
Tel: 0241 618.475, 0241 549.515
E-mail: drc@ccina.ro
Enterprise Europe Network

Constanţa 22/07

21°C

acum
vânt 14 kmh din VNV
vizibilitate 10 km

29°C

max

21°C

min

28°C

max

23°C

min

emis înCurs valutar BNR 19/07

EUR
4.9709
+0.03%
GBP
5.8970
-0.15%
USD
4.5670
+0.44%
IFR
4.9779
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic