Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Termeni şi condiţii

Bine aţi venit pe site-ul www.ccina.ro!

În cazul în care continuaţi să utilizaţi acest site, se va considera că sunteţi de acord să respectaţi şi să acceptaţi termenii şi condiţiile de utilizare de mai jos care, împreună cu politica de protecție a datelor cu caracter personal a Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, guvernează relaţia dintre acest site şi dvs.

Termenii „Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa”, „CCINA”, „noi” sau „noastră” se referă la proprietarul acestui web site, ale cărui date de identificare sunt:

CIF: RO2756842
Adresa: Bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 185A, Constanţa – 900457, România

Termenul „dvs.” se referă la utilizatorul sau vizitatorul acestui web site.

Utilizarea acestui web site este supusă următorilor termeni şi condiţii:

  • Conţinutul paginilor acestui web site are ca scop informarea dvs. generală. Conţinutul poate fi modificat fără notificare.
  • Nici noi, nici terţii nu asigură sau garantează că toate  informaţiile şi materialele publicate pe acest web site sunt exacte, actuale, complete sau adecvate folosiri într-un anumit scop. Sunteţi informaţi, astfel, că aceste informaţii şi materiale pot fi inexacte sau eronate, drept pentru care nu suntem răspunzători pentru acestea, în măsura permisă de lege.
  • Folosirea informaţiilor şi materialelor acestui web site se va face pe răspunderea dvs. Este responsabilitate dvs. să vă asiguraţi că produsele, serviciile şi informaţiile disponibile pe acest web site corespund cerinţelor dvs.
  • Acest web site conţine materiale care sunt în proprietatea noastră sau pentru care avem drept de utilizare. Aceste materiale includ, însă nu se limitează la: design, compoziţie, aspect şi grafică. Reproducerea acestora este interzisă.
  • Toate mărcile reproduse pe acest web site, care nu se află în proprietatea noastră sau pentru care nu avem licenţă de utilizare, sunt recunoscute prin afişarea proprietarului pe web site.
  • Pentru utilizarea neautorizată a acestui web site, ne rezervăm dreptul de a solicita daune sau de a ne adresa organelor abilitate, în caz de infracţiune.
  • Acest web site poate conţine link-uri către alte web site-uri. Aceste link-uri sunt publicate în interesul dvs., pentru acces la informaţii suplimentare. Acestea nu implică susţinerea noastră pentru site-urile destinaţie, pentru al căror conţinut nu ne asumăm nicio răspundere.
  • Utilizarea acestui web site de către dvs., precum şi orice dispută ivită ca urmare a utilizării, este supusă legilor României.
Enterprise Europe Network

Constanţa 15/06

21°C

acum
vânt 32 kmh din NNV
vizibilitate 10 km

23°C

max

19°C

min

26°C

max

18°C

min

emis înCurs valutar BNR 14/06

EUR
4.9771
-0.00%
GBP
5.9174
+0.48%
USD
4.6576
+1.12%
IFR
4.9764
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic