Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Servicii:
Cooperare, internaţionalizare, identificare parteneri de afaceri

Serviciul de asistenţă şi consultanţă pentru cooperare, internaţionalizare, identificare de parteneri de afaceri şi investiţii oferă firmelor din judeţul Constanţa soluţii pentru abordarea de noi pieţe şi menţinerea unui avantaj competitiv pe aceste pieţe.

Prin intermediul acestui serviciu, firmele beneficiază de informaţii şi sprijin pentru promovarea oportunităţilor de afaceri (oferte şi cereri comerciale, propuneri de cooperare, parteneriate pentru dezvoltarea investiţiilor) pe plan local, naţional şi internaţional.

Pentru companiile aflate la început de drum, în special, şi pentru IMM-uri, în general, este dificil să profite de avantajele economiei globale şi să facă faţă provocărilor acesteia. Chiar şi pentru companiile mari, intenţia de a-şi internaţionaliza afacerile nu este un lucru simplu.

Serviciul de asistenţă şi consultanţă pentru cooperare, internaţionalizare, identificare parteneri de afaceri şi investiţii oferă soluţii la aceste probleme, sprijinind firmele să-şi prezinte oportunităţile de afaceri şi de investiţii printr-o publicitate cât mai eficientă şi să identifice mijloacele cele mai potrivite în acest scop.

Clienţii vor primi asistenţă şi consultanţă pentru:

  • promovarea ofertelor şi cererilor de produse, servicii sau lucrări (prelucrare informaţii, completare chestionare specializate, traducere, publicare în baze de date, cataloage etc)
  • utilizarea bazelor de date online
  • pregătirea şi participarea la întâlniri de afaceri tip “business to business” (B2B), respectiv parteneriate de afaceri (înscriere online, pregătire materiale de prezentare solicitate de organizator, asistenţă la întâlniri, interpretarea şi urmărirea rezultatelor)
  • identificarea altor oportunităţi de dezvoltare a afacerii (licitaţii publice, proiecte de investiţii etc).

Accesaţi acest serviciu

CCINA Constanţa, B-dul Alexandru Lăpuşneanu nr. 185A
Tel: 0241 550.960
E-mail: een@ccina.ro
Enterprise Europe Network

Constanţa 25/07

20°C

acum
vânt 7 kmh din N
vizibilitate 10 km

23°C

max

19°C

min

27°C

max

19°C

min

emis înCurs valutar BNR 24/07

EUR
4.9704
-0.05%
GBP
5.9171
+0.15%
USD
4.5850
+0.22%
IFR
4.9779
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic