Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Despre CCINA Constanţa:
Obiective strategice pentru perioada 2012 - 2016

Principalele obiective strategice ale CCINA Constanţa pentru perioada 2016 - 2020:

  1. Reprezentarea eficientă a intereselor membrilor Camerei şi ale întreprinzătorilor din judeţul Constanţa, în relaţia cu autorităţile locale, judeţene, regionale şi naţionale. Întărirea capacităţii Camerei de a realiza acţiuni de lobby şi advocacy, în interesul mediului de afaceri constănţean, având în vedere şi calitatea dobândită prin lege, cea de organizaţie de utilitate publică.
  2. Perfecţionarea, diversificarea şi adaptarea permanentă a serviciilor oferite de CCINA membrilor săi şi celorlalţi întreprinzători din judeţ, în condiţiile unui climat economic şi financiar dificil, pe plan intern şi international, de recesiune, respectiv criză economică prelungită.
  3. Sprijinirea mai eficientă a comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa, în primul rând al membrilor CCINA Constanţa, pentru găsirea de noi pieţe de desfacere a produselor şi serviciilor oferite de aceştia, îndeosebi pe pieţe externe emergente, extra-comunitare.
  4. Atragerea de investiţii în judeţul Constanţa, pentru valorificarea oportunităţilor de afaceri externe, încurajarea cu prioritate, a investiţiilor productive, crearea de locuri de muncă şi cu valoare adăugată mare, care să respecte cerinţele dezvoltării durabile a regiunii.
  5. O mai bună cunoaştere a problemelor cu care se confruntă membrii CCINA, prin consultarea periodică a acestora, în vederea identificării celor mai potrivite acţiuni de promovare, reprezentare şi apărare a intereselor acestora.
  6. Realizarea de noi parteneriate şi consolidarea celor existente, între CCINA Constanţa şi alte Camere de Comerţ, organizaţii ale întreprinzătorilor, ONG-uri, alte organizaţii, investitori şi firme, în vederea derulării de proiecte comune, în sprijinul membrilor CCINA şi al comunităţii de afaceri din judeţ.
  7. Consolidarea poziţiei CCINA Constanţa, ca organizaţie asociativă de sprijin al mediului de afaceri având cea mai mare reprezentativitate, vizibilitate şi eficienţă a acţiunilor şi activităţilor desfăşurate.
  8. Transformarea judetului Constanţa în cel mai important centru al manifestărilor expoziţionale din România (exceptând capitala Bucureşti)

 

Enterprise Europe Network

Constanţa 26/05

20°C

acum
vânt 14 kmh din E
vizibilitate 10 km

19°C

max

13°C

min

16°C

max

13°C

min

emis înCurs valutar BNR 24/05

EUR
4.9744
-0.03%
GBP
5.8371
0.00%
USD
4.5940
+0.11%
IFR
4.9759
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic