Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Despre CCINA Constanţa:
Obiective strategice pentru perioada 2012 - 2016

Obiective aprobate în Adunarea Generală a Reprezentanţilor membrilor Camerei, din data de 22 martie 2012:

  1. Reprezentarea eficientă a intereselor membrilor Camerei şi ale întreprinzătorilor din judeţul Constanţa, în relaţia cu autorităţile locale, judeţene, regionale şi naţionale. Intărirea capacităţii Camerei de a realiza acţiuni de lobby şi advocacy, în interesul mediului de afaceri constănţean, având în vedere şi calitatea dobândită prin lege, cea de organizaţie de utilitate publică.
  2. Perfecţionarea, diversificarea şi adaptarea permanentă a serviciilor oferite de CCINA membrilor săi şi celorlalţi întreprinzători din judeţ, în condiţiile unui climat economic şi financiar dificil, pe plan intern şi internaţional, de recesiune, respectiv criză economică prelungită.
  3. Sprijinirea mai eficientă a comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa, în primul rând a membrilor CCINA Constanţa, pentru găsirea de noi pieţe de desfacere a produselor şi serviciilor oferite de aceştia, îndeosebi pe pieţe externe emergente, extra – comunitare.
  4. Atragerea de investiţii în judeţul Constanţa, pentru valorificarea oportunităţilor de afaceri externe, încurajarea, cu prioritate, a investiţiilor productive, creatoare de locuri de muncă şi cu valoare adăugată mare, care să respecte cerinţele dezvoltării durabile a regiunii.
  5. O mai bună cunoaştere a problemelor cu care se confruntă membrii Camerei, prin consultarea periodică a acestora (cel puţin anual), în vederea identificării celor mai potrivite acţiuni de promovare, reprezentare şi apărare a intereselor acestora.
  6. Realizarea de noi parteneriate şi consolidarea celor existente, între CCINA Constanţa şi alte Camere de Comerţ, organizaţii ale întreprinzătorilor, ONG-uri, alte organizaţii, investitori şi firme, în vederea derulării de proiecte comune, în sprijinul membrilor Camerei şi al comunităţii de afaceri din judeţ.
  7. Consolidarea poziţiei CCINA Constanţa, ca organizaţie asociativă de sprijin al mediului de afaceri având cea mai mare reprezentativitate, vizibilitate şi eficienţă a acţiunilor şi activităţilor desfăşurate.
  8. Transformarea judeţului Constanţa în cel mai important centru al manifestărilor expoziţionale din România (exceptând capitala).
Enterprise Europe Network

Constanţa 18/07

16°C

acum
vânt 14 kmh din V
vizibilitate 10 km

27°C

max

15°C

min

28°C

max

16°C

min

emis înCurs valutar BNR 17/07

EUR
4.7345
+0.01%
GBP
5.2361
-0.17%
USD
4.2201
+0.17%
IFR
4.7223
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00
Biroul Unic