Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Departamente:
Departament Marketing și Evenimente

Principalele activităţi şi servicii furnizate de department

Adaptarea la Tendințele Actuale de Comunicare:

Departamentul de Marketing și evenimente va dezvolta strategii de marketing pentru promovarea serviciilor și programelor Camerei de Comert. în cadrul cărora se vor crea și distribui materiale unitare de marketing, precum broșuri, pliante, newslettere, și alte mijloace de promovare online și offline pentru a informa membrii și potențialii membri despre serviciile disponibile, consolidând imaginea CCINA în rândul comunității locale și naționale.

Acest department se ocupă de administrarea și actualizarea site-ului web al Camerei și a conturilor de social media pentru a furniza informații actualizate și a menține o prezență online activă.

Valorificarea oportunitatilor de afaceri:

Departamentul are rolul de a sprijini și promova afacerile locale, facilitând accesul membrilor noștri la o rețea extinsă de oportunități și parteneriate

Crearea unor Evenimente Memorabile:

Organizarea de evenimente de calitate este esențială pentru a întări legăturile în comunitatea de afaceri. Evenimentele bine gestionate pot crea un cadru propice pentru schimbul de idei, networking și colaborare, de aceea acest department planifică si organizează evenimente de afaceri, inclusiv seminarii, conferinte, targuri, expozitii si retele de networking, care să aduca membrii împreună și să faciliteze schimbul de idei și contacte.

Promovarea membrilor comunității CCINA:

Organizare de evenimente la cerere, promovarea directă online și offline, realizarea de logo  și materiale promoționale. publicitate în ziarul Manager.

Dezvoltarea Parteneriatelor:

Identificarea și dezvoltarea de parteneriate cu alte organizații private, instituții de învățământ sau entități guvernamentale pentru a sprijini activitățile Camerei.

Studii de Piață pentru Sprijinirea Deciziilor Strategice:

Efectuăm studii de piață și analize economice care să ofere informații esențiale pentru luarea deciziilor strategice și pentru sprijinirea membrilor noștri în mediul complex de afaceri'

Proiecte implementate în cadrul departamentului:

Contact: marketing@ccina.ro 

Enterprise Europe Network

Constanţa 24/06

29°C

acum
vânt 14 kmh din ENE
vizibilitate 10 km

29°C

max

21°C

min

25°C

max

20°C

min

emis înCurs valutar BNR 21/06

EUR
4.9771
0.00%
GBP
5.8883
-0.11%
USD
4.6535
+0.28%
IFR
4.9764
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic