Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Proiecte:
CiTyInnoHub

Programul de finanţare: DIGITAL 2021 EDIH 01
Rolul CCINA în proiect: partener consorțiu
Perioada de implementare: 01.01.2023-31.12.2025

Parteneri

  • Universitatea Ovidius din Constanța – coordonator
  • Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM PNFAIMM
  • Zona Metropolitană Constanța
  • Ernst & Young
  • Iceberg Consulting

CiTyInnoHub va funcționa ca un punct unic de informare și colaborare pentru digitalizarea activității beneficiarilor (one-stop-shop). IMM-urile și autoritățile publice au acces la expertiză tehnică, la consiliere in materie de finanțare, la formare și dezvoltare de competențe.

CiTyInnoHub este parte din rețeaua internațională a Huburilor Europene de Inovare Digitală (EDIHs), aspect ce ajută la transferul know-how-ului dinspre Uniunea Europeană spre nivelul local și la eliminarea barierei de limbă prin adaptarea și traducerea informațiilor în limba română. Faptul că CiTyInnoHub face parte din grupul național și din grupurile tematice internaționale este benefic în structurarea soluțiilor, aducând o validare în plus a ideilor, dar și un caracter de aliniere la noile tendințe.

Pe lângă sprijinirea individuală a companiilor mici și mijlocii, a start-up-urilor și a autorităților publice în procesul de digitalizare, CiTyInnoHub va consolida în același timp mediul local de inovare.

CiTyInnoHub îmbină experiența partenerilor din consorțiu, din mediul academic (UOC), public (ZMC) și privat (EY, Iceberg, PNFAIMM, CCINA), aducând pe tematicile Tourism 4.0, IT&C, eHealth și Smart Cities soluții complete pentru digitalizarea activității.

Beneficiarul, în funcție de nevoia identificată și de nivelul de maturitate digitală, poate accesa unul sau mai multe servicii:

Construirea ecosistemului (Pachetul 1)

Testarea înainte de implementare (Pachetul 2)

Accesul la finanțare (Pachetul 3)

Competențe digitale       (Pachetul 4)

Beneficiarul poate participa la evenimente și sesiuni de networking din domeniul său de activitate, la activități de brokeraj pentru a invăța și impartăși din experiența sa. Beneficiarul poate opta pentru testarea unor soluții tehnice propuse de partenerii tehnologici, în vederea obținerii acelor soluții tehnice personalizate, pliate pe fluxurile actuale de lucru sau pentru îmbunătățirea fluxurilor actuale. Beneficiarul poate opta pentru servicii de consultanță în vederea obținerii de finanțări pentru transformarea digitală a activității. Beneficiarul poate participa la cursuri, workshop-uri, programe de mentorat derulate de profesori și traineri validați. Tematicile pentru instruire sunt structurate pe nivele (Începător | Intermediar | Avansat).
Enterprise Europe Network

Constanţa 09/12

-1°C

acum
vânt 22 kmh din NV
vizibilitate 10 km

0°C

max

0°C

min

7°C

max

1°C

min

emis înCurs valutar BNR 08/12

EUR
4.9677
-0.00%
GBP
5.7949
-0.14%
USD
4.6059
-0.18%
IFR
4.9726
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00
Biroul Unic
Biroul Unic