Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Vizită de studiu virtuală în Romania, proiect "CERTOUR II: For a Better SME Management"

28.07.2021

Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Constanța derulează proiectul „CERTOUR II: For a Better SME Management”, implementat în parteneriat cu entități din Grecia, Armenia, Turcia și Ucraina.Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea competitivității IMM-urilor din sectorul turism, din Regiunea Sud-Est (județele Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Vrancea și Tulcea), prin îmbunătățirea abilităților manageriale ale antreprenorilor și consolidarea sustenabilității întreprinderilor.

În data de 28.05.2021 a avut loc cea de-a doua vizită de studiu virtuală organizată pe platforma Zoom, de către partenerul român, UAT Municipiul Constanța. Evenimentul a fost organizat în cadrul activitatii A.T3.4. Vizite de studiu, având ca rezultat schimbul de experiență dobândit pe parcursul activităților de mentorat.
Activitatea își propune consolidarea oportunităților de afaceri transfrontaliere în sectorul turism, care ulterior vor asigura sustenabilitatea proiectului prin transferul de bune practici.

Agenda evenimentului a cuprins o parte introductivă, de prezentare a participanților și a rezultatelor obținute în cadrul proiectului, o prezentare succinta a activității de mentorat realizată de către experții CCINA Constanța și prezentări cu privire la efectele și provocările pandemiei generate de COVID 19, în special asupra industriei turismului, una dintre cele mai afectate industrii.

La eveniment au participat membrii ai echipei de implementare a proiectului din partea UAT Municipiul Constanța și a partenerului din Turcia, Guvernoratul Sile, reprezentanți ai Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură din Constanța, cât și reprezentanți ai IMM-urilor asistate în vederea personalizării instrumentelor de management (unități de cazare, agenții de turism).

Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020 (http://www.blacksea-cbc.net/), având un buget total de 827.860 Euro, din care contribuţia Unităţii Administrativ-Teritoriale Municipiul Constanţa este de 12.524 Euro.

Date de contact:

Viorica Ani Merlă, Coordonator local al proiectului
Telefon: 0241 488143
E-mail: ani.merla@primaria-constanta.ro
www.primaria-constanta.ro

Enterprise Europe Network

Constanţa 18/08

26°C

acum
vânt 11 kmh din N
vizibilitate 10 km

28°C

max

24°C

min

30°C

max

23°C

min

emis înCurs valutar BNR 17/08

EUR
4.8849
+0.04%
GBP
5.8119
+0.32%
USD
4.8018
-0.33%
IFR
4.9342
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00
Biroul Unic
Biroul Unic