Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Misiunea Economică Braziliană în România

Imagine_1.jpg

21.09.2023

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, prin Ruxandra Serescu - Director General, i-a primit marți (19 septembrie 2023), pe participanții Misiunii de Afaceri din Brazilia – Santa Catarina în România, găzduind și asigurând suport în organizarea întâlnirii dintre delegaţia formată din oameni de afaceri brazilieni și reprezentanții firmelor românești interesate de noi oportunități de business.

Delegația, sosită în România prin programul "Afaceri dincolo de granițe: Misiune de afaceri în România”, a fost însoțită de domnul Edson Roberto Dreher, Consul Onorific în Statul Santa Catarina.

Organizatorii Misiunii economice braziliene în România i-a enumerat pe: FACISC - Federația Asociațiilor de Afaceri din Santa Catarina, Asociația de afaceri din Iporã do Oeste, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe din România şi a Ambasadei României în Republica Federativă a Braziliei.

Orientarea strategică a misiunii de afaceri a fost trasată atât în scopul promovării dezvoltării relațiilor comerciale, cât şi în cel al explorării oportunităților de afaceri între statul Santa Catarina, Brazilia, și România. Misiunea a avut ca obiectiv principal consolidarea legăturilor economice și comerciale dintre cele două țări, cu identificarea de parteneriate potențiale, investiții și colaborări bilaterale.

Delegaţia oamenilor de afaceri brazilieni a fost formată din reprezentanţi ai 17 companii cu următoarele domenii de activitate: transport şi logistică; construcţii civile şi dezvoltatori imobiliari; tehnologia informaţiei, automatizări şi electronică, agricultură, biotehnologie, maşini şi echipamente agricole; industria alimentară; mobilier şi lemn; energii regenerabile; turism şi cultură.
Printre domeniile care au atras în mod deosebit interesul celor prezenți, s-au evidențiat agricultura, turismul, transportul, energia regenerabilă, nefiind lăsată deoparte nici tema academică, cu posibilitatea derulării unor programe studențești adresate tinerilor români și brazilieni.

galerie foto

Imagine_2.jpg Imagine_3.jpg
Enterprise Europe Network

Constanţa 24/04

19°C

acum
vânt 14 kmh din V
vizibilitate 10 km

18°C

max

14°C

min

16°C

max

11°C

min

emis înCurs valutar BNR 24/04

EUR
4.9761
-0.00%
GBP
5.7878
+0.31%
USD
4.6567
-0.28%
IFR
4.9702
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic