Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Târgul de mobilă MOBILA EXPO, ediţia a VI-a

afis mobila.jpg

13 - 16 octombrie 2016, Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia

In perioada 13-16 octombrie 2016 va avea loc, la Constanţa, târgul de mobilă MOBILA EXPO ,eveniment ce se adresează atât publicului larg, cât şi, în mod special, proprietarilor şi managerilor unităţilor de turism şi alimentaţie publică din zona litoralului românesc,interesaţi de dotarea sau modernizarea unităţilor pe care le deţin.Peste o treime din capacitatea de cazare turistică a României se află pe litoral, in judeţul Constanţa!

Buna colaborare cu asociaţia din industria mobilei APMR a dus la creşterea gradului de profesionalism, participanţii din ediţile anterioare au fost dintre marii jucători de pe piaţa de profil.Acest lucru a contribuit la diversificarea si creşterea calităţii produselor expuse. Raspunsul clienţilor din Constanţa a fost pe măsura aşteptărilor.Creşterea numărului de comenzi din partea constănţenilor ne incurajează să organizam ediţia de toamnă la aceleaşi cote de profesionalism.

Evenimentul işi propune să reunească,în aceeaşi locaţie,firme producătoare de mobilier de cea mai bună calitate, pentru toate stilurile şi categoriile de cumpărători.Sunt vizate toate categoriile de clienţi , Constanţa reprezentând un potenţial ridicat de desfacere , datorită dezvoltării pieţei de închirieri de resort-uri şi complexe imobiliare, a dezvoltării turismului de lux şi al nivelului puterii de cumpărare al populaţiei, in creştere, al regiunii.
Unul dintre obiectivele propuse este acela de a crea un sistem de soluţii complete, orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă şi consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producători de mobilă, accesorii şi utilaje din cadrul industriei de mobilă.

CCINA, in calitate de organizator, pune la dispoziţia potenţialilor expozanţi pavilionul de la intrarea in staţiunea Mamaia, un spaţiu special destinat organizării unor astfel de evenimente. Pentru a veni în întampinarea nevoilor expozanţilor dar şi al potenţialilor cumpărători si contractori , pe perioada târgului,se va desfăşura o amplă campanie media de promovare, ce include conferinţă de presă la deschidere, promovarea evenimentului in presa scrisă, radio, tv, on-line şi out door: bannere, afişe, flyere, precum si invitaţii ce vor fi transmise unităţilor de cazare turistică si de alimentaţie din zona litoralului românesc.

Documente

Regulamentul tombolei 20.21 KB 03.10.2016
Enterprise Europe Network

Constanţa 25/06

24°C

acum
vânt 14 kmh din ESE
vizibilitate 10 km

23°C

max

20°C

min

24°C

max

19°C

min

emis înCurs valutar BNR 21/06

EUR
4.9771
0.00%
GBP
5.8883
-0.11%
USD
4.6535
+0.28%
IFR
4.9764
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic