Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Eveniment de brokeraj virtual Horizon 2020 -European Green Deal Call- 14 octombrie 2020

bun.jpg

21.08.2020

Rețeaua Enterprise Europe, în parteneriat cu Enterprise Network Irlanda, Invest NI și punctele de contact naționale pentru Irlanda de Nord (NCPs) vă invită să participați la un eveniment de parteneriat internațional pentru apelul de proiecte European Green Deal.

Acesta este un eveniment virtual GRATUIT, de o zi, care va prezenta apelul H2020 Europen Green Deal pentru propuneri de proiecte, perspectivele și așteptările Comisiei Europene, oferind în același timp experiența de a  crea parteneriatele câștigătoare ale viitorului, prin intermediul unei  rețele internaționale unice.

Vă rugăm să rețineți că înregistrarea dvs. va fi confirmată de organizatori.

Programul va include prezentări ale Comisiei Europene și ale punctelor de contact naționale în toate domeniile Green Deal și va oferi o oportunitate unică de a prezenta idei și expertiză în fața organizațiilor de cercetare de frunte și inovatori de vârf din întreaga industrie.

Evenimentul virtual de brokeraj vă permite să extindeți relațiile internaționale și să creați parteneriate strategice prin  participarea la întâlniri programate 1:1.

Evenimentul este deschis IMM-urilor, companiilor mai mari și organizațiilor de cercetare din Irlanda și din întreaga Europă.

Important de reținut: delegații trebuie să participe la sesiunile de dimineață pentru a fi eligibili să participe la întâlnirile B2B.

Pentru a vă înregistra, vă rugăm să faceți clic pe butonul de înregistrare și completați informațiile solicitate, care vor fi evaluate de organizatorii evenimentului și vor valida și confirma prezența organizațiilor adecvate.

De ce să participati?

• Pentru a afla cele mai recente informații de la Comisia Europeană despre apelul de proiecte Green Deal Horizon 2020

• Să vă întâlniți cu  posibili viitori parteneri de proiect din întreaga industrie și cercetare la forumul nostru dedicat pentru întâlniri B2B

• Să vă întâlniți cu cu un reprezentant Enterprise Europe Network pentru oportunități de parteneriat internațional, servicii de consultanță și asistență pentru inovare disponibile

Înscrierile la eveniment se pot face pânăîn 9 octombrie 2020 la următorul link:

https://h2020-green-deal-call-dublin.b2match.io/

Enterprise Europe Network

Constanţa 26/04

11°C

acum
vânt 22 kmh din VNV
vizibilitate 10 km

15°C

max

11°C

min

15°C

max

11°C

min

emis înCurs valutar BNR 25/04

EUR
4.9763
0.00%
GBP
5.8067
+0.33%
USD
4.6386
-0.39%
IFR
4.9702
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic