Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Webinar pe teme fiscalitate

11.05.2020

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricutură Constanța organizează în data de 4 iunie 2020, un webinar pe teme de fiscalitate cu participarea domnului Adrian Bența- Consultant fiscal și auditor financiar.

Tematica webinar

  1. Analiza principalelor modificări normative din ultima perioadă
  2. Elementele minime pentru: a) încetarea unor locuri de muncă cu intrarea salariatului în șomajb) șomaj tehnic şi zile libere plătite pentru suspendarea activității de învățământ
  3. Dezvoltarea comerțului electronic TVA pentru servicii comunicate electronic, servicii IT. Excepțiile de la regulile generale pentru locul prestării de servicii. Alte elemente importante din domeniul TVA. Hotărâri remarcabile ale Curții Europene de Justiție în domeniul TVA.
  4. Impozitul pe venitul microîntreprinderii, noile reguli privind acordarea de sponsorizări cu facilități fiscale. Aspecte cu risc fiscal, decontarea cheltuielilor personale ale participantului la societate de către microîntreprindere.
  5. Cheltuieli de protocol, sponsorizări, provizioane analizate din perspectiva impozitului pe profit.
  6. Impozitul datorat de nerezidenți. Noțiunea de redevență. Redevențe generate de descărcarea de pe internet a unor fotografii, fișiere text, schițe, fișiere audio, template.
  7. Etapele unei inspecții fiscale. Drepturile și obligațiile contribuabililor. Susținerea verbală a contestației, rezultate mai bune decât susținerea scrisă a contestației.
  8. Optimizări fiscale pe seama cheltuielilor cu salariile. Decontarea de către angajator a unor cheltuieli ce nu sunt avantaje de natură salarială.
  9. Facilități fiscale generate de alte acte normative decât cele prevăzute în Codul fiscal.
  10. Consultanță fiscală personalizată. Răspunsuri la întrebările participanților la webinar.

Detalii și înscrieri aici.

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 20/09

10°C

acum
vânt 11 kmh din VNV
vizibilitate 10 km

20°C

max

13°C

min

23°C

max

18°C

min

emis înCurs valutar BNR 18/09

EUR
4.8582
-0.03%
GBP
5.3220
-0.42%
USD
4.0972
-0.55%
IFR
4.8395
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00
Biroul Unic