Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Vizita la CCINA Constanța a E.S. Evangelia Grammatika, Ambasadorul Republicii Elene la București

ambasador Evangelia Grammatika.jpg

19.02.2024

CCINA Constanța, prin Ruxandra Serescu - Director General, a primit vizita E.S. Evangelia Grammatika, Ambasadorul Republicii Elene la București.

La sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, astăzi, 19 februarie a.c, a avut loc primirea de către Ruxandra Serescu – Director General CCINA, a ambasadorului agreat al Republicii Elene în România, E.S. Mrs Evangellia Grammatika, cu ocazia unei vizite de curtoazie, prilejuită de recenta numire în post (decembrie 2023) și preluarea calității diplomatice.

Întrevederea a avut loc după ce delegația elenă s-a întâlnit cu conducerea C.N. Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, în cadrul unei vizite făcute în Portul Constanța, prilej de discuții legate de oportunități de colaborare și rolul Portului în noul context regional.

De menționat este că vizita în Constanța a constituit prima deplasare oficială, în afara Bucureștiului, realizată de Ambasadorul Republicii Elene în România, după preluarea postului.

E.S. Evangelia Grammatika a fost însoțită de Theodoros Skandalidis, consulul onorific al Republicii Elene la Constanța, și Pantelis Giannoulis, consilier și șeful Biroului pentru Afaceri Economice și Comerciale.

La întâlnire, din partea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, a participat și doamna Fotini Teodorescu, vicepreședinte a CCINA, Secţiunea Agricultură - Industrie Alimentară.

În cadrul dialogului, părțile participante s-au asigurat reciproc de intențiile de continuare a promovării relațiilor greco-române în toate domeniile de interes comun, în vederea dezvoltării și aprofundării cooperării între cele două țări, unite prin legături istorice trainice și neîntrerupte, de prietenie și colaborare.

 

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 18/04

9°C

acum
vânt 29 kmh din VNV
vizibilitate 10 km

12°C

max

8°C

min

11°C

max

7°C

min

emis înCurs valutar BNR 17/04

EUR
4.9754
-0.02%
GBP
5.8294
+0.02%
USD
4.6739
-0.17%
IFR
4.9702
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic