Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Vizita de lucru din Beylikduzu, Turcia la Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa

IMG_3532.jpg

20.01.2016

În data de 19 ianuarie 2016, domnul Ion Dănuţ Jugănaru, Directorul General al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa a primit vizita delegatiei din Beylikdüzü/Turcia, la sediul CCINA Constanţa. Delegaţia din Turcia, compusă din 8 reprezentanţi ai municipalităţii , a fost condusă de domnul Ekrem Imamoğlu, primarul din Beylikdüzü/Turcia. În vizita sa, la Camera de Comerţ Constanţa, delegaţia din Turcia a fost însoţită de E.S. doamna Sezen Leventoğlu, Ataşatul Comercial al Republicii Turcia la Constanţa şi de reprezentanţi ai comunităţii musulmane constănţene.

Domnul Director General Ion Dănuţ Jugănaru a avut plăcerea de a prezenta Sistemul Camerelor de Comert din România dar şi activitatea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa specificând că, o preocupare importantă a C.C.I.N.A. Constanţa este atragerea de investitori străini, în judeţ.

Domnul primar Ekrem Imamoğlu a mulţumit Conducerii CCINA pentru primire.

Domnul Jugănaru a vorbit despre oportunitaţile de afaceri ale judeţului nostru şi despre Portul Constanţa care, are o importanţă deosebită, atât ca port maritim, cât şi ca port fluvial, datorita legaturii asigurate, prin Canalul Dunare-Marea Neagra, cu fluviul Dunarea.

Domnul Director General a afirmat ca, aceasta este o prima vizita a delegatiei din Beylikdüzü, asigurându-i pe oaspetii turci ca CCINA Constanta se va implica profund şi pe viitor, pentru atragerea de investitori din Republica Turcia în judeţul Constanţa şi pentru organizarea comună a unor expoziţii, parteneriate şi întâlniri bilaterale B2B între firme constanţene şi firme turcesti.

În acest sens, domnul Jugănaru a lansat invitaţia ca reprezentanţii municipalităţii să se reîntoarcă în Constanta cu o delegaţie de oameni de afaceri turci, pentru stabilirea de contacte şi găsire de parteneri în rândul companiilor constănţene.

Întrevederea s-a incheiat cu exprimarea reciproca a deschiderii si disponibilitatii pentru o colaborare eficienta, pe viitor.

Galerie foto

IMG_3543.jpg

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 05/05

16°C

acum
vânt 14 kmh din NE
vizibilitate 10 km

16°C

max

10°C

min

16°C

max

10°C

min

emis înCurs valutar BNR 02/05

EUR
4.9764
+0.01%
GBP
5.8180
-0.02%
USD
4.6500
+0.30%
IFR
4.9759
+0.11%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic