Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Topului Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa

coperta-top-2021.jpg

24.11.2021

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează în data de 16 decembrie a.c., la Complexul Melody din Mamaia, cea de a XXVIII - a ediţie a Festivităţii "Topului Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa".

La Festivitatea sunt invitate firmele clasate pe primele trei locuri în TOPUL judeţean al firmelor din judeţul Constanţa, întocmit pe baza rezultatelor economico-financiare înregistrate în anul 2020.

Acest eveniment exclusivist anual a ajuns la ediţia a 28-a, este dedicat oamenilor de afaceri şi managerilor care au obţinut cele mai bune rezultate în anul financiar 2020.

La Festivitate sunt invitaţi oameni de afaceri, oficialităţi, reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditaţi la Constanţa, reprezentanţi ai partenerilor şi ai sponsorilor care vor sprijini organizarea evenimentului, cu respectarea reglementărilor legale sanitare, în vigoare la momentul desfăşurării festivităţii.

Clasamentul a fost realizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (C.C.I.N.A.) Constanţa, în baza prevederilor metodologiei unice, aprobată de conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie a României (C.C.I.R.).
Pentru o deplină transparenţă a modului în care au fost realizate clasamentele din acest top, metodologia respectivă a fost publicată şi pe site-ul C.C.I.N.A. Constanţa (www.ccina.ro).

Clasificarea s-a realizat după domeniul principal de activitate, reflectat de codul CAEN de patru cifre al activităţii preponderent efectiv desfăşurate şi declarate, pe propria răspundere, în situaţiile financiare pentru anul anterior. S-au luat în considerare şapte domenii principale de activitate.

Pentru realizarea topului judeţean al societăţilor au fost prelucrate, utilizând o platformă online naţională, creată de Camera de Comerţ şi Industrie a României (C.C.I.R.), datele conţinute în bilanţurile financiar – contabile depuse de societăţile din judeţul Constanţa, la sfârşitul anului 2020.

Din totalul de 31.655 societăţi din judeţul Constanţa, care au depus bilanţurile financiar – contabile pentru anul 2020, au fost selectate pentru Topul judeţean, în conformitate cu criteriile cuprinse în metodologia aprobată de Comisia constituită la nivel naţional, un număr de 9.305 societăţi, care au îndeplinit aceste criterii. Pe primele trei locuri în acest top s-au clasat 1.501 de societăţi.

În cadrul Festivităţii se va lansa Catalogul "Topul Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa", care cuprinde informaţii despre societăţile clasate pe primele trei locuri, clasamentele cuprinzând primele 100 de firme, după cifra de afaceri şi după profitul din exploatare, detalii despre cele 132 de firme care primesc Trofee de Excelenţă, pentru clasarea pe primul loc la ultimele 5 ediţii ale Topului Judeţean (2016, 2017, 2018, 2019, 2020).

Conducerea CCINA Constanţa adresează sincere felicitări tuturor firmelor prezente în acest catalog şi le urăm mult succes în activitatea lor viitoare!

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 01/12

5°C

acum
vânt 36 kmh din VNV
vizibilitate 10 km

6°C

max

5°C

min

11°C

max

6°C

min

emis înCurs valutar BNR 29/11

EUR
4.9490
-0.00%
GBP
5.8544
+0.23%
USD
4.3853
-0.04%
IFR
4.9495
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00
Biroul Unic
Biroul Unic