Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

SMART ENERGY EXPO la Pavilionul Expoziţional Constanța, 19-21 august 2022

Smart Energy v2.jpg

18.07.2022

CONSTANŢA SMART ENERGY EXPO 2022 este un eveniment inedit organizat printr-un parteneriat între mediul de business reprezentat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigație Și Agricultură Constanța, sectorul public reprezentat prin Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța și mediul nonguvernamental reprezentat prin Asociația pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene.

SMART ENERGY EXPO reprezintă platforma ideală prin care societățile îşi pot PROMOVA produse sau servicii în special în domeniul energiei inteligente (Smart Energy) sau conexe, se pot orienta către noi pieţe, îşi pot găsi noi parteneri de afaceri sau consolida relaţia cu actualii parteneri. Totodată, participanţii pot afla şi cele mai noi tendinţe ale domeniului lor, în acelaşi timp având şi ocazia de a verifica oferta concurenţei.

Manifestările expoziționale reprezintă totodată şi o zonă de comerţ, de atragere de noi clienți. În cadrul SMART ENERGY EXPO se vor organiza și worshop-uri specifice unde speakerii cu notorietate vor prezenta soluțiile de finanțare nerambursabilă și avantajele utilizării produselor și serviciilor Smart Energy. Niciuna dintre celelalte căi de comunicare oferite de tehnologia informaţională, oricât de performantă, nu poate înlocui interacţiunea directă a partenerilor de afaceri, oferită de târguri şi expoziţii.

În cadrul SMART ENERGY EXPO, toți factorii interesați pot avea implicare directă în tematica propusă și în depistarea celor mai eficiente și adecvate soluții la problemele cu care, individual şi colectiv totodată, ne confruntăm atât în prezent, cât și ca prognoză alarmantă a viitorului apropiat.

Detalii şi înscrieri aici.

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 19/04

11°C

acum
vânt 7 kmh din NE
vizibilitate 10 km

11°C

max

9°C

min

11°C

max

9°C

min

emis înCurs valutar BNR 18/04

EUR
4.9763
+0.02%
GBP
5.8158
-0.23%
USD
4.6625
-0.24%
IFR
4.9702
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic