Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Enterprise Europe Network Constanta lansează campania "EEN Can Help"

EENCanHelp4 (5).jpg

04.05.2020

Enterprise Europe Network Constanta lansează campania “EEN Can Help” cu scopul de a oferi sprijin în accesarea piețelor internaționale, în aceste momente de impas și transformare, firmelor din regiunea noastră.

Dacă aveți nevoie de furnizori, căutați soluții alternative de aprovizionare, nu aveți acces la materii prime, căutați tehnologii pentru reconversia producției, sau aveți orice alta problemă ce ține de competența noastră, vă rugăm să ne contactați. Serviciile oferite de Enterprise Europe Network sunt GRATUITE.

Echipa EEN din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța este pregatită să vă ofere suport ! Scrieți-ne un mesaj cu problema / nevoia / tema de dezvoltare, și toate datele de contact een@ccina.ro, iar un consultant EEN vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Ne găsiți în mediul online pe site-ul www.een-romania.ro și pe Facebook (https://www.facebook.com/een.constanta/).

Suntem aici pentru dumneavoastră și actualizăm platformele în permanență  cu informații, resurse, finanțări, evenimente online.

Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene, cea mai mare rețea care sprijină întreprinderile din peste 60 de țări din întreaga lume. Mai multe detalii despre această rețea puteti găsi în link-ul urmator: https://een.ec.europa.eu/

 

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 27/04

9°C

acum
vânt 11 kmh din NE
vizibilitate 10 km

14°C

max

11°C

min

17°C

max

12°C

min

emis înCurs valutar BNR 26/04

EUR
4.9765
0.00%
GBP
5.8018
-0.08%
USD
4.6373
-0.03%
IFR
4.9702
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic