Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Dinamizarea IMM-urilor din România, prin creșterea cunoștințelor în eficiență sustenabilă

Layout eveniment CONSTANTA (003).JPG

21.08.2023

 

CCINA Constanţa are plăcerea de a vă invita să participați la evenimentul evenimentul organizat de partenerii de la Camera de Comerț și Industrie Prahova: "Dinamizarea IMM-urilor din România, prin creșterea cunoștințelor în eficiență sustenabilă ", care va avea loc pe 25 august, începând cu ora 09:30, la sediul CCINA Constanța din Bd. Al. Lăpușneanu nr. 185A, et. 2, sala Ovidius.

Această activitate este realizată în cadrul proiectului „Powering Romanian SMEs to Increased Knowledge in Sustainable Efficiency/Dinamizarea IMM-urilor din România, prin creșterea cunoștințelor în eficiență sustenabilă”, ID 2022/346631, finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar norvegian 2014-2021 în cadrul „Programului de Energie din România”.

Proiectul este implementat de Federația Generală a Sindicatelor FAMILIA, în calitate de promotor de proiect, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Prahova – Partener 1 și Fellesforbundet, Norvegia – Partener 2, cu sprijinul Camerei de Comerț, Industrie.Navigație și Agricultură Constanța.

Obiectivul general al proiectului constă în sporirea cunoștințelor IMM-urilor românești din sectorul construcțiilor pentru a încorpora practici sustenabile în realizarea eficienței durabile prin îmbunătățirea performanțelor lor de mediu și energetice.

În vederea realizării acestui obiectiv, în cadrul proiectului se derulează activități de conștientizare  prin evenimente și sesiuni de formare, unde se vor aborda probleme precum importanța performanțelor de mediu și energetice, competențe necesare accesului la finanțări alocate pentru mediu și eficiență energetică, cerințe importante pentru investirea în programe de eficiență, dar și coordonarea părților interesate din industria construcțiilor, alături de alte teme de interes, complementare în depășirea obstacolelor, dar și a utilizării din plin a oportunităților pentru atingerea unei eficiențe sustenabile.

Companiile care participă la sesiunile de formare pot beneficia, ulterior, și de sesiuni de coaching, prin care 8 IMM-uri românești din sectorul construcțiilor vor primi asistență tehnică gratuită în implementarea unui Sistem robust de Management al Energiei, cu planuri personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale activității lor.

Având în vedere beneficiile multiple pe care firma dvs. și echipa din cadrul companiei le pot avea prin participarea la aceste cursuri, vă rugăm să transmiteți confirmarea de participare până miercuri, 23 august 2023, la adresa de e-mail office@ccina.ro.

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 10/05

10°C

acum
vânt 22 kmh din NE
vizibilitate 10 km

15°C

max

10°C

min

17°C

max

12°C

min

emis înCurs valutar BNR 09/05

EUR
4.9753
-0.02%
GBP
5.7883
+0.14%
USD
4.6364
+0.17%
IFR
4.9759
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic