Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Descoperă spaţiul perfect pentru afacerile tale

WhatsApp Image 2023-08-14 at 10.27.11.jpeg

14.08.2023

CCINA Constanţa dispune de 3 săli de conferinţe care pot găzdui de la întâlniri în cadru restrâns, până la evenimente cu o audienţă largă.

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa vine în întâmpinarea membrilor, a antreprenorilor şi a tuturor firmelor interesate să închirieze spații adecvate pentru organizarea de evenimente specifice.

Destinaţie ideală pentru mediul de business, CCINA Constanţa asigură un pachet bine gândit cu servicii necesare organizării de evenimente, adresate unei game generoase de clienţi şi activităţi.

În sălile proprii de conferinţe, se pot organiza mai multe tipuri de evenimente precum:

  • Forumuri, conferinţe, congrese, seminarii, cursuri şi workshop-uri pe diferite teme;
  • Prezentări de firmă, de produse şi de servicii;
  • Parteneriate şi întâlniri de afaceri.

CCINA Constanţa dispune de 3 săli de conferinţe care pot găzdui de la întâlniri în cadru restrâns, până la evenimente cu o audienţă largă.

Sălile de conferinţe “Ovidius” și “Pontica” (etajul al 2-lea) – propun, reunite, un spațiu generos cu o suprafaţă de peste 200 de mp, care poate găzdui evenimente pentru aproximativ 120 de participanţi. Același spaţiu (proiectat dedicat pentru a putea fi modulat) se poate transforma, printr-un perete cortină, în două săli distincte, de 80 de locuri, respectiv 40 de locuri.

Sălile dispun şi de un lobby şi de o terasă spaţioasă, pentru pauzele de cafea sau de prânz, ideale şi pentru socializarea participanţilor.

Totodată, fiecare sală oferă posibilităţi multiple de amenajare, putând fi configurată în următoarele formate: teatru, formă de U, sală de clasă, alt format configurat în funcţie de solicitarea clientului.

    • Numele "Ovidius" este preluat de la marele poet roman, exilat în Tomis, care a lăsat aici o amprentă culturală ce a devenit referință pentru Constanța.

Ovidius

 

    • "Pontica"(Ponticele) – cunoscută și sub numele Epistulae ex Ponto sau Scrisori din Pont este o lucrare cunoscută și importantă a lui Publius Ovidius Naso.

Pontica

Sala de conferinţe “Manager”(etajul 1) – mobilată în stil "masă rotundă", este destinată evenimentelor desfășurate în cadru restrâns, şedinţelor sau întâlnirilor de afaceri. Cu o suprafaţă de aprox. 50 de mp şi cu o capacitate de 15 locuri, acest spaţiu oferă condiţii optime pentru desfăşurarea cu succes a evenimentelor tip business.

  • Sala "Manager" a fost numită astfel după denumirea revistei Camerei de Comerț, apărută în septembrie 1991, care există și astăzi, cu apariții lunare.

Manager

Detalii aici.

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 22/04

10°C

acum
vânt 29 kmh din SV
vizibilitate 10 km

11°C

max

8°C

min

13°C

max

9°C

min

emis înCurs valutar BNR 19/04

EUR
4.9764
0.00%
GBP
5.8125
-0.06%
USD
4.6687
+0.13%
IFR
4.9702
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic