Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Construct - Ambient Expo

16.11.2022

Construct – Ambient Expo – tradiția continuă la a 28-a editie!

  • Expoziția prezintă tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine, fiind un eveniment care îmbină latura antreprenorială cu cea ambientală.
  • In cadrul Construct – Ambient Expo sunt promovate cele mai noi tehnologii in domeniu.
  • Construct – Ambient Expo reprezintă oportunitatea de a întalni noi clienți, parteneri de afaceri, clienți actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
  • Prin organizarea Construct – Ambient Expo, Romexpo și partenerii săi sprijină și promovează mediul de afaceri din Romania, susținând astfel companiile din domeniu și politicile de dezvoltare ale acestora.
  • În aceeași perioadă cu Construct Ambient Expo, se vor desfășura ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, MOBILA EXPO – Târg de mobilă si EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziția internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.

Încurajăm toate firmele din domeniu să-și creeze strategia de participare la CONSTRUCT - AMBIENT EXPO 2023, aceasta reprezentând cea mai eficace variantă de promovare a produselor și serviciilor din domeniu, într-un cadru profesionist.

Perioada de desfășurare:

  • 23 - 26 martie 2023

Detaliile privind condițiile tehnice, economice și financiare sunt disponibile pe site-ul manifestării, www.construct-ambientexpo.ro, iar pentru orice informații suplimentare privind participarea la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2023, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Mihaela COSTENIUC (PANE) – Coordonator Proiect

  • Mobil: +40 749.275.222
  • E-mail: romexpo@romexpo.ro;mihaela.pane@romexpo.ro;

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 06/12

5°C

acum
vânt 11 kmh din SE
vizibilitate 10 km

8°C

max

5°C

min

10°C

max

9°C

min

emis înCurs valutar BNR 06/12

EUR
4.9126
-0.16%
GBP
5.6911
-0.47%
USD
4.6804
+0.17%
IFR
4.9193
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00
Biroul Unic
Biroul Unic