Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Asociația Dascălii Schimbării lansează campania umanitară "Better Together"

ads.jpg

11.05.2020

Asociația Dascălii Schimbării (ADS) a lansat, în luna martie, campania umanitară "Better Together", o acțiune de strângere de fonduri cu destinația achiziționării de tablete pentru copiii care provin din medii defavorizate, din județul Constanța, care nu pot  participa la cursurile online din cauza faptului că nu dețin un dispozitiv sau o conexiune la internet care să îi ajute în acest sens.

Zilele acestea sunt dificile pentru noi toți și tocmai din acest motiv avem datoria nobilă de a fi #solidari unul cu celălalt, de a #ajuta fiecare cu cât putem.

Împreună, întotdeauna vom fi mai puternici și orice luptă ne va părea mult mai ușoară. Noi suntem dascăli, dar și părinți, la rândul nostru. În sufletul nostru vibrează grija pentru proprii copii, pentru elevii noștri, dar și pentru toți copiii greu încercați în aceste momente. Avem copii absolut minunați și nemaipomenit de inteligenți, noi ca nație, dar unii dintre ei nu au mijloacele necesare pentru a participa la cursurile care s-au mutat acum în spațiul online. Pentru astfel de copii, școala era singura modalitate de autodepășire, singura speranță pentru un viitor mai bun care le licărea ușor în suflet. Această speranță firavă le-a fost răpita pe nedrept de pandemia provocată de noul coronavirus care ne afectează de altfel pe toți la diferite niveluri.

Unii dintre cei care nu dețin o tabletă pentru a putea participa la școala online sunt premianți sau olimpici, sunt elevi în clasa a VIII-a sau în ultimul an de liceu și au muncit mult să ajungă până aici. 

 Mulți dintre ei au învățat în condiții greu de imaginat pentru noi toți ceilalți. Iar acum, o tabletă sau posibilitatea conectării la internet, un device și un serviciu banal, care pentru, noi nu valorează poate foarte mult, face diferența între a avea o șansă în viață sau a eșua, între a reuși să își atingă visurile sau a rămâne blocați în realitatea lor tristă, săraci și neputincioși.

Cerem astăzi ajutorul vostru, al antreprenorilor, pentru a putea reda acestor copii un drept fundamental și care din nefericire le-a fost răpit: acela de a avea acces neîngrădit la educație. Suntem convinși că putem produce o #schimbare și pentru ei. Suntem încrezători că veți fi alături de noi în acest demers, oameni vizionari! Haideți să salvăm speranțele unor copii care doar asta mai au: SPERANȚĂ! O sumă cât de mică pe care voi o donați astăzi poate ajuta un copil să își recapete speranța și zâmbetul și poate șterge neputința din sufletul unui părinte. Haideți să generăm cât mai multe zâmbete, un val mare de speranță în jurul nostru, o avalanșă de fapte bune!
Împreună, reușim să schimbăm viitorul!

Detalii despre campania noastră gasiți pe site-ul ADS, în sectiunea Support Us, iar numărul contului în care strângem fondurile pentru această campanie este RO14BTRLRONCRT0488375102, deschis la Banca Transilvania. Vă mulțumim de pe acum pentru implicare!

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 26/04

11°C

acum
vânt 7 kmh din N
vizibilitate 10 km

11°C

max

11°C

min

14°C

max

11°C

min

emis înCurs valutar BNR 26/04

EUR
4.9765
0.00%
GBP
5.8018
-0.08%
USD
4.6373
-0.03%
IFR
4.9702
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic