Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Agenţi economici din Perugia - Italia, în vizită la sediul CCINA Constanţa

IMG_3800.jpg

22.02.2016

Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, reprezentată de domnul Director General Ion Danuţ Jugănaru a primit vineri 19 februarie 2016, la sediul CCINA, reprezentanţii companiei ECOTECH din Perugia - Italia.

Delegaţia a fost însoţită de doamna Anca Pavel Nedea, Preşedintele Autoritatii Naţionale pentru Turism.

Aşa cum a afirmat domnul Enzo Rinalducci, General Manager al firmei ECOTECH, din Perugia, aceasta vizită s-a dorit a fi una tehnica, o întâlnire cu mediul de afaceri din domeniul turismului, pentru a identifica nevoie companiilor româneşti din acest sector.

În discursul său, domnul Rinalducci a prezentat, pe scurt, domeniul de activitate al companiei, serviciile oferite de aceasta, precum şi proiectele cu fonduri naţionale şi comunitare, pe care le are în derulare. S-a discutat, de asemenea, despre posibile colaborări cu agentii economici constănţeni din următoarele domenii de activitate: turism, formare profesională, mediu şi agro-alimentar.

Doamna Preşedinte Anca Pavel Nedea a multumit reprezentanţilor ECOTECH pentru vizită la Constanţa şi a vorbit despre nevoile companiilor din sectorul turistic, în special de cele legate de formarea profesională continua a personalului. De asemenea, doamna Nedea a solicitat companiei din Perugia sprijin în ceea ce priveşte consultanţa în domeniul turistic, aducând în discuţie posibilităţile de iniţiere a unor proiecte comune cu finanţare europeană şi crearea unei Scoli naţionale strategice de turism, după modelul celei din Perugia.

La întâlnirea de la CCINA Constanţa au fost prezenţi, de asemenea, reprezentanţi ai Patronatelor din turism, ai AJOFM Constanţa şi ai mediului de afaceri din sectorul turism.

Domnul Director General Ion Danuţ Jugănaru a mulţumim tuturor pentru participare şi companiei ECOTECH din Italia, pentru vizită şi a asigurat participanţii la aceasta întâlnire de întreg sprijinul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

 

galerie foto

IMG_3795.jpg IMG_3805.jpg

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 04/05

10°C

acum
vânt 22 kmh din NE
vizibilitate 10 km

11°C

max

11°C

min

14°C

max

10°C

min

emis înCurs valutar BNR 02/05

EUR
4.9764
+0.01%
GBP
5.8180
-0.02%
USD
4.6500
+0.30%
IFR
4.9759
+0.11%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic