Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

15 ani de suport pentru întreprinderile mici și mijlocii cu ambiții internaționale

een-15.jpg

23.03.2023

În 2023, Enterprise Europe Network își sărbătorește cea de-a cincisprezecea aniversare. Pentru a comemora această piatră de hotar, partenerii rețelei din întreaga lume vor sărbători alături de unele dintre cele 4,2 milioane de întreprinderi mici și mijlocii pe care le-au ajutat să inoveze și să se dezvolte la nivel internațional.

Pe cine a ajutat Rețeaua?

Integrate în structurile de afaceri locale și conectate în întreaga lume, cele peste 450 de organizații partenere ale rețelei sunt perfect poziționate pentru a sprijini întreprinderile dintr-o gamă variată de sectoare din fiecare colț al Uniunii Europene.
Sfaturile avizate, de încredere precum și ajutorul practic al consilierilor rețelei au sprijinit întreprinderile de la agricultură la inteligența artificială, de la textile la industria aerospațială, de la industriile maritime la cele creative, cu un accent pe consolidarea sustenabilității, rezilienței și transformării digitale a întreprinderilor. Combinația sa unică de cunoștințe locale și acoperire globală a făcut ca mii de companii au reușit să acceseze piețele internaționale și să-și dezvolte afacerile mai mult și mai rapid.

Cum a ajutat Rețeaua companiile?

Mai mult de jumătate de milion de companii au beneficiat de consiliere personalizată de afaceri, care le-a ajutat să-și îmbunătățească potențialul internațional.

Aflați cum rețeaua a ghidat compania finlandeză OiOi spre succesul internațional.

Consilierii rețelei se asigură că întreprinderile sunt pregătite pentru investitori și au capacitatea să acceseze sursele de finanțare potrivite pentru a-și duce ideile inovatoare la succesul comercial.

Aflați cum rețeaua a ajutat compania spaniolă Life Lenght să asigure finanțare pentru a-și dezvolta tehnologia inovatoare.
Datorită expertizei și sprijinului gratuit, în fiecare zi, 525 de companii beneficiază de sesiuni specializate de îndrumare și instruire. Rețeaua le ajută să profite de oportunitățile Pieței Unice a UE și să acceseze piețele internaționale din afara Europei.

Aflați cum rețeaua a sprijinit compania olandeză Beefy Green în găsirea partenerilor de afaceri potriviți și a ajutat compania irlandeză Achill Oysters să-și ducă afacerea pe scena globală.

De ce să apelezi la Rețea?

Acestea sunt doar câteva dintre companiile care au beneficiat de sprijinul rețelei. Companiile din întreaga Europă și din afara acesteia apelează la rețea ca partener de încredere, cu un istoric dovedit în a ajuta companiile să-și atingă ambițiile internaționale.

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 24/04

12°C

acum
vânt 18 kmh din ESE
vizibilitate 10 km

19°C

max

13°C

min

16°C

max

10°C

min

emis înCurs valutar BNR 23/04

EUR
4.9762
+0.01%
GBP
5.7698
+0.04%
USD
4.6699
-0.03%
IFR
4.9702
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic