Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Târg de Nunti și Salon de Beauty

afis TARGUL DE NUNTI.jpg

15 - 17 martie 2024, Pavilionul Expoziţional Constanţa

Cu bucurie și entuziasm, vă invităm să vă alăturați celui mai așteptat eveniment al industriei nunților și frumuseții locale – Târgul de Nunti și Salonul de Beauty, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (C.C.I.N.A.) Constanța. Evenimentul va avea loc la Pavilionul Expozițional Mamaia, în perioada 15 – 17 Martie 2024.

De ce să fiți expozant la acest târg extraordinar?

 1. Vizibilitate Excepțională: Participarea la Târgul de Nunti și Salonul de Beauty vă oferă o oportunitate unică de a vă evidenția produsele și serviciile în fața unui public interesat și diversificat, incluzând viitorii miri și clienții dornici de servicii de înfrumusețare.
 2. Networking de Calitate: Beneficiați de o atmosferă propice pentru dezvoltarea relațiilor de afaceri. Interacțiunea directă cu viitorii clienți și colaboratori vă va permite să vă extindeți rețeaua profesională și să identificați noi oportunități de afaceri.
 3. Promovare Profesională: Beneficiați de campanii strategice de promovare și reprezentare publicitară, asigurându-vă că afacerea dvs. va străluci înaintea potențialilor clienți.
 4. NOU! Salonul de Beauty: Un plus valoros pentru expozanții noștri! Salonul de Beauty aduce în premieră în același cadru servicii esențiale pentru nunta perfectă, servicii care completează și intensifică experiența nunții, asigurându-se că evenimentul este memorabil și unic pentru fiecare cuplu:
 • Servicii Foto și Video Profesionale
 • Bijuterii și Ceasuri
 • Muzică și Entertainment
 • Decor și Flori
 • Saloane de infrumusetare
 • Coafură și Machiaj
 • Acesorii: baloane si artificii
 • Transport
 • Găzduirea evenimentului
 • Tort de Nuntă
 • Invitații și Papetărie

Având libertatea de a crea oferte generale sau personalizate, puteți demonstra varietatea și adaptabilitatea serviciilor dumneavoastră. Oportunitatea de a oferi sesiuni de testare directă a serviciilor și de a prezenta produsele într-un mediu interactiv adaugă valoare experienței vizitatorilor. În același timp, cadrul nostru permite nu doar prezentarea, ci și realizarea contractelor și vânzarea atât en détail, cât și en-gros.

Prin participarea dvs., contribuiți la crearea unei experiențe memorabile pentru cuplurile proaspăt logodite și clienții interesați de serviciile dumneavoastră. Prindeți avantajul acestei ocazii unice de a face parte dintr-un eveniment care redefinește standardul în industria nunților și frumuseții.

Cu toate argumentele prezentate, sperăm să luați decizia de a participa la evenimentul Târgul pentru nunți, o experință însoțită de multiple avantaje, și atașăm adeziunea-contract.

Vă așteptăm cu nerăbdare să împărtășim împreună succesul acestei ediții excepționale!

Pentru orice detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați la expo@ccina.ro.

Înregistrare şi contact

Persoane de contact:
Iulian Bulei
+40 734 885.013
iulian.bulei@ccina.ro

George Nenciu
+40 734 885.012
george.nenciu@ccina.ro

Camelia Dumitru
+40 734 885.017
camelia.dumitru@ccina.ro

Documente

Invitatie_TARG Nunti 2024.pdf 400.12 KB 12.01.2024
Regulament tombolă 126.08 KB 27.02.2024
Enterprise Europe Network

Constanţa 24/06

29°C

acum
vânt 14 kmh din ENE
vizibilitate 10 km

28°C

max

21°C

min

25°C

max

20°C

min

emis înCurs valutar BNR 21/06

EUR
4.9771
0.00%
GBP
5.8883
-0.11%
USD
4.6535
+0.28%
IFR
4.9764
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic