Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Salonul de Produse și Echipamente pentru Cosmetică

8 - 10 aprilie 2016, Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, Salonul de Produse și Echipamente pentru Cosmetică - un eveniment modern, actual, interactiv şi complex, dedicat profesioniștilor din segmentul beauty - cosmetică, îngrijire corporală și hair-style.
Acesta vine în completarea tematicii Târgului pentru Nunți, desfășurându-se în aceeași perioadă și locație, respectiv 8 – 10 aprilie 2016 la Pavilionul Expozițional.

Salonul de Produse și Echipamente pentru Cosmetică este un eveniment modern, actual, interactiv şi complex, dedicat segmentul beauty - cosmetică, îngrijire și hair-style. Se remarcă prin expunerea de tip show & sale, la care se adaugă demonstrații realizate de profesioniști, într-un spațiu special amenajat.

În fiecare dintre cele trei zile ale expoziției, vizitatorii vor intra în contact cu cele mai noi produse, tehnologii, oferte și tendințe din domeniu și vor putea achiziționa, la prețuri extrem de atractive, produse comercializate exclusiv în saloane.

Motivul principal pentru care Salonul de Produse și Echipamente pentru Cosmetică se organizează în aceeaşi perioada cu Târgul pentru Nunți, îl reprezintă congruența acestor 2 sectoare de business, legătura strânsă pe care consumatorul o crează și expozanții o solidifică.
Zeci de producători, distribuitori, importatori, retaileri de produse, mobilier şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală, hair-style, make-up, alături de specialişti din fiecare domeniu de activitate al industriei de înfrumuseţare, al segmentului wellness-spa şi nutriţiei BIO, vor prezenta, atât publicului larg, cât și deținătorilor sau celor ce lucrează în saloane, centre SPA și clinici, cele mai inovative tehnologii, proceduri şi tendinţe din domeniul beauty.

Pentru expozanţi, Salonul de Produse și Echipamente pentru Cosmetică este un prilej desăvârşit de a stabili noi contacte importante, de a încheia parteneriate, reprezintă platforma ideală pentru realizarea schimbului de informaţii şi pentru descoperirea celor mai inovatoare şi exclusiviste produse, accesorii şi tratamente profesionale destinate înfrumuseţării şi sănătăţii.

Salonul de Produse și Echipamente pentru Cosmetică reprezintă o îmbinare între pragmatismul afacerilor şi nota aparte în care fiecare dintre noi se bucură de spectacolul frumuseții. Astfel vom putea găsi în cadrul evenimentului:

  • Servicii profesionale de make-up.
  • Produse pentru cosmetică și îngrijire corporală,.
  • Produse de hair-style și machiaj.

CCINA se arată astfel deschisă propunerilor de prezentare de tip demonstraţii sau oricăror sugestii de promovare a produselor sau serviciilor care pot mări şansele de expunere și vânzare ale unei societăți.

Înregistrare şi contact

Persoana de contact:
Nicoleta Radu +40 734 885.012
Telefon: +40 241 619.854
Fax: +40 241 619.454, +40 341 411.511
E-mail: expo@ccina.ro

Documente

Condiţii generale de participare 796.20 KB 21.01.2016
Enterprise Europe Network

Constanţa 25/07

20°C

acum
vânt 14 kmh din NNV
vizibilitate 10 km

24°C

max

20°C

min

27°C

max

19°C

min

emis înCurs valutar BNR 24/07

EUR
4.9704
-0.05%
GBP
5.9171
+0.15%
USD
4.5850
+0.22%
IFR
4.9779
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic