Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

MARITIME BUSINESS WEEK

maritime business week square ro.jpg

25 - 28 iunie 2024

Maritime Business Week va fi o călătorie captivantă, care își propune să aducă împreună lideri de opinie, profesioniști și inovatori din domeniul maritim pentru a discuta, învăța și pentru a construi împreună viitorul. Aflată la cea de-a treia ediție și consolidată pe baza succesului celor două anterioare, Maritime Business Week a crescut, devenind un eveniment desfășurat pe parcursul unei săptămâni întregi.

25 iunie

SEAtalks

Un mediu unde liderii industriei și companiile de recrutare se reunesc pentru a împărtăși perspective esențiale și sfaturi practice. Evenimentul oferă oportunități unice de a interacționa și de a stabili legături valoroase cu experți, colegi de profesie și potențiali angajatori.

26 - 28 iunie

Tomis Maritime Expo

Descoperiți noutățile din domeniul maritim la Tomis Maritime Expo, târg destinat specialiștilor din domeniu: de la construcții navale, sisteme de propulsie, tehnologie electrică, la servicii maritime complete pentru proprietarii de nave, ambarcațiuni de agrement, pescuit și acvacultură.

27 - 28 iunie

Conferinţe

Participați alături de liderii din domeniu la conferințele Maritime Business Week, care acoperă tematici precum tendințele maritime globale, securitatea cibernetică, managementul riscurilor și asigurările, precum și acordurile de liber schimb.

28 iunie

Maritime Business Dinner

Maritime Business Dinner va încheia seria evenimentelor din Maritime Business Week, oferind participanților o ocazie excelentă de interacțiune într-un cadru festiv dar relaxat, specific unei cine de afaceri elitiste.

Detalii şi înscrieri pe site-ul evenimentului.

Enterprise Europe Network

Constanţa 30/05

19°C

acum
vânt 7 kmh din SE
vizibilitate 10 km

19°C

max

16°C

min

22°C

max

16°C

min

emis înCurs valutar BNR 29/05

EUR
4.9762
+0.01%
GBP
5.8519
+0.14%
USD
4.5851
+0.21%
IFR
4.9759
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic