Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Constanța Summer Street Gourmet

SUMMER_STREET_GOURMET.jpg

26 - 29 iulie 2018, VIVO! Constanţa

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Centrul Comercial VIVO! Constanța, au deosebita plăcere de a vă invita să participați la Constanța Summer Street Gourmet, în perioada 26 – 29 iulie 2018, în parcarea Centrului Comercial VIVO! Constanța.

Acest eveniment va fi  organizat, în premieră în Constanța, în cadrul parcării celui mai mare Centru Comercial - VIVO! Constanța, cu un trafic estimat de peste 30.000 vizitatori pe zi, în cadrul unui program generos de vizitare, în cele patru zile, de câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 – 22.00). Vizibilitatea evenimentului va fi sporită de organizarea de activităţi conexe, de entertainment şi de o campanie amplă de promovare, desfășurată, prin intermediul mass-media – televiziuni, radiouri și ziare, dar și online, prin platforme de social media și site-uri specializate, afișe, flyere, newsletter, comunicate de presă, etc.

La eveniment vor fi invitate foodtruck-urile, van-urile și rulotele din toată țara, Constanța Summer Street Gourmet propunându-și să devină cea mai plăcută experiență culinară de acest gen de pe litoral, polul distracției în perioada verii, într-un concept unic și modern, dedicat publicului larg, interesat să deguste și să savureze o gamă largă de preparate internaționale din cultura streed food-ului.

Publicul larg va avea acces gratuit și va fi incântat de un ambient plăcut, relaxant, de muzică bună și, bineînteles, de varietatea de produse specifice street food-ului.

Astfel, având în vedere cele menționate mai sus, vă propunem să fiți parte integrată a acestei inițiative, care va continua tradiția de a îmbogăți calendarul evenimentelor de acest gen din județul Constanța, prin participarea la Constanța Summer Street Gourmet.

În speranța că această propunere este de interes pentru Dvs, vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de colaborare pentru evenimentele viitoare.

Înregistrare şi contact

Persoană de contact:d-na Mihaela Știrbețiu
telefon: +40 725 308.745,
e-mail: mihaela.stirbetiu@ccina.ro

Enterprise Europe Network

Constanţa 24/04

19°C

acum
vânt 18 kmh din V
vizibilitate 10 km

18°C

max

14°C

min

16°C

max

11°C

min

emis înCurs valutar BNR 24/04

EUR
4.9761
-0.00%
GBP
5.7878
+0.31%
USD
4.6567
-0.28%
IFR
4.9702
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic