Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Constanța Beauty Expo

beauty expo amanat.jpg

1 - 2 aprilie 2023, Pavilionul Expoziţional Mamaia

Constanța Beauty Expo, când frumusețea și sănătatea fac spectacol!

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează un eveniment ce va prezenta ultimele tehnologii și produse din industria de beauty - echipamente pentru cosmetică și coafură, terapii de rejuvenare, de estetică facială, tehnici de micropigmentare, proceduri avansate de chirurgie predominant minim invazivă, intervenții asigurate cu aparatură laser de ultimă generație, oferte terapeutice de relaxare SPA, de remodelare, îngrijire și întreținere corporală.

Centrele de înfrumusețare, clinicile medicale, centrele de SPA, fitness și alte proceduri pentru relaxare, îngrijire corporală etc. vor prezenta tehnologii inovative, proceduri de avangardă, probând ultimele tendinţe din domeniu.

Este posibil, tinerețea se reprogramează...

Publicul constănțean va avea ocazia să cunoască direct o gamă variată de furnizori în domeniu și să intre în universul fascinant din spatele oglinzilor care oferă idealul în frumusețe: proceduri de slăbit si remodelare corporală, estetică medicală pentru reconfigurarea facială, epilare definitivă, wellness-spa, nutriţie inteligentă, hair-style, make-up, dermopigmentare, etc.

Ca punct de atracție pentru vizitatori, cadrul Constanța Beauty Expo permite atât relaționări interactive, prezentări completate cu demonstraţii live, cât și accesarea unor oferte personalizate, pachete promoționale, vouchere speciale etc.
Constanța Beauty Expo reprezintă o îmbinare între pragmatismul afacerilor şi nota aparte în care fiecare dintre noi se poate bucura de spectacolul Frumuseţii!

Cadrul ideal pentru profesioniștii din domeniul beauty

Pentru expozanţi, Constanța Beauty Expo este un prilej desăvârşit de a stabili noi contacte importante, de a încheia parteneriate, evenimentul se prezintă ca o platformă ideală pentru realizarea schimbului de informaţii şi pentru încheierea de parteneriate.
Organizat la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia, Constanța Beauty Expo se prezintă ca fiind un regal de oferte din domeniul frumuseții.

Evenimentul va beneficia atât de o amplă campanie de mediatizare, cât și de o Tombolă cu premii atractive, pentru fiecare dintre cele două zile de program.

Având speranța că priviți cu interes și atitudine pozitivă participarea dumneavoastră la acest eveniment, vă propunem să analizați adeziunea-contract atașată.

Înregistrare şi contact

Persoane de contact:
Iulian Bulei
+40 734 885.013
iulian.bulei@ccina.ro
George Nenciu
+40 734 885.012
george.nenciu@ccina.ro
Alexandru Beizadea
+40 734 885.017
beizadea@ccina.ro

Telefon: +40 241 619.854
E-mail: expo@ccina.ro

Documente

Adeziune 1.44 MB 15.02.2023
Enterprise Europe Network

Constanţa 25/07

20°C

acum
vânt 7 kmh din N
vizibilitate 10 km

23°C

max

19°C

min

27°C

max

19°C

min

emis înCurs valutar BNR 24/07

EUR
4.9704
-0.05%
GBP
5.9171
+0.15%
USD
4.5850
+0.22%
IFR
4.9779
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic