Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Balul Oamenilor de Afaceri din judetul Constanţa, editia a IV-a

afis bal 2018.jpg

8 iunie 2018, Restaurantul DEL MAR din Mamaia

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA), în colaborare cu Organizaţia Patronală Mamaia-Constanţa, au deosebita plăcere de a vă invita să luaţi parte la "Balul oamenilor de afaceri din judeţul Constanţa" care va avea loc în ziua de vineri, 8 iunie a.c., începând cu ora 19.00, la Restaurantul DEL MAR din Mamaia.

Balul Oamenilor de Afaceri a devenit o tradiţie pentru comunitatea locală de afaceri, fiind o punte de legătură pentru realizarea unor parteneriate durabile şi networking.

Ne dorim să fie o seară specială pentru participanţi, cu un program artistic atrăgător şi cu delicatese culinare, atât din bucătăria internaţională, cât şi din cea dobrogeană. În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri, se va organiza o tombolă cu premii surpriză, dedicată participanţilor la această seară exclusivistă.

La Bal sunt invitaţi să participe reprezentanţii mediului de afaceri constănţean, sponsori, reprezentanţi din domeniile financiar, bancar şi juridic, autorităţi locale, reprezentanţi ai Consulatelor străine la Constanţa, cât şi din mass-media locală.

La ediţia din acest an vor fi premiaţi principalii exportatori de produse/servicii din judeţ, precum şi unele start-up-uri constănţene, care au obţinut rezultate remarcabile de la înfiinţarea acestora.

În speranţa că veti da curs invitaţiei noastre la Balul Oamenilor de Afaceri - ediţia a IV-a şi veţi dori să participaţi, alături de noi, la acest eveniment festiv al comunităţii de afaceri din judeţul nostru, vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru cooperare.

Cu deosebită consideraţie,

Mihai Daraban,    
Preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură   Constanţa şi al Camerei Naţionale

Documente

Invitaţie 176.33 KB 17.04.2018
Enterprise Europe Network

Constanţa 20/05

Înnorat în cea mai mare parte a zilei

20°C

acum
vânt 23 kmh din NE
vizibilitate 26 km
Parţial înnorat

20°C

max

17°C

min
Parţial înnorat

19°C

max

17°C

min

emis înCurs valutar BNR 18/05

EUR
4.6303
+0.02%
GBP
5.2996
+0.06%
USD
3.9308
+0.20%
IFR
4.6615
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00
Biroul Unic