Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Parteneriatul de afaceri "FOOD EXPO" Atena

18 - 20 martie 2017, Atena, Grecia

Centrul Enterprise Europe Network Constanta din cadrul C.C.I.N.A. Constanta va invita sa participati la PARTENERIATUL DE AFACERI organizat în cadrul expozitiei specializate " FOOD EXPO " la ATENA, Grecia, în data de 18 martie 2016, in cadrul unei misiuni economice comune ale centrelor Enterprise Europe Network din Romania, Polonia, Armenia si Grecia.
Food Expo Grecia – este una din principalele expozitii internationale de produse alimentare si bauturi din Sud Estul Europei. Cu un spatiu de peste 45 000 mp si cu un numar estimat de peste 50 000 de vizitatori, editia a 4-a a acestui targ va fi un adevarat succes.

In paralel cu targul Food Expo, va avea loc si expozitia internationala de vinuri OENOTELIA, care va gazdui peste 100 de importatori de vinuri de pe pietele internationale principale.

In cadrul acestui targ veti gasi companii din Grecia si din alte tari care produc, importa si comercializeaza urmatoarele categorii de produse:

Produse alimentare si bauturi:

  • produse lactate si branza,alimente conservate,ulei de masline, masline si produse din masline, paste , cereale, alimente si bauturi organice, produse de patiserie,carne, produse din carne,delicatese, nuci, alimente si legume congelate, inghetata, dulciuri, fructe de mare, fructe si legume proaspete, alimente semipreparate, sosuri, gemuri, miere, condiment, bauturi alcoolice, vinuri, cafea ,apa , sucuri, racoritoare

Tehnologie si echipamente:

  • Masini pentru procesarea si ambalare a alimentelor,sisteme frigorifice,sisteme de cantarire , sisteme de depozitare si manipulare,ambalaje si etichete pentru produse alimentare si bauturi, echipamente pentru supermarketuri, detergenti industriali, vehicule comerciale

Organizatorii FOOD EXPO ofera oportunitatea decontarii partiale sau totale a cheltuielilor de transport si/ sau cazarea pentru vizitatorii din alte tari. Pentru a va inregistra in acest program, persoana participanta trebuie sa fie o persoana de decizie, cunoscatoare de limba engleza, iar compania dvs sa fie: supermarket, hypermarket; distribuitor, importator, vanzator en-gros; companie de catering; magazine alimentare – lant de magazine; restaurante – lanturi hoteliere.

Pentru inregistrarea la acest program, va rugam sa solicitati formularul de inregistrare si dupa completarea lui cat mai curand posibil sa il trimiteti la adresa de e-mail: een@ccina.ro sau diana.belteu@ccina.ro, urmand ca organizatorii din Grecia sa faca evaluarea in ordinea primirii acestora si sa decida asupra subventionarii cheltuielilor.Trimiterea formularului completat presupune inscrierea automata la evenimentul organizat si asumarea cheltuielilor pentru deplasare.

Pentru detalii suplimentare puteti contacta Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, în calitate de co-organizator al parteneriatului de afaceri, la tel: 0241 550960; e-mail: een@ccina.ro; diana.belteu@ccina.ro , persoana de contact Diana Cojocaru Belteu.

Documente

Formular de înregistrare 82.03 KB 02.02.2017
Enterprise Europe Network

Constanţa 24/04

19°C

acum
vânt 14 kmh din V
vizibilitate 10 km

18°C

max

14°C

min

16°C

max

11°C

min

emis înCurs valutar BNR 24/04

EUR
4.9761
-0.00%
GBP
5.7878
+0.31%
USD
4.6567
-0.28%
IFR
4.9702
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic