Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Parteneriat de afaceri B2B în cadrul expoziţiei "Samsun 4th Agriculture, Husbandry and Technology"

27 - 28 septembrie 2018, Samsun, Turcia

În cadrul expozitiei “Samsun 4th Agriculture, Husbandry and Technology”, Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie SAMSUN - Turcia, organizează  un eveniment de Brokerage (parteneriat de afaceri, cu întâlniri  bilaterale prestabilite ).

Centrul  Enterprise Europe Network din cadrul CCINA Constanţa este co-organizator al acestui eveniment.

Companiile din România vor avea ocazia să viziteze târgul şi să  discute cu reprezentanţi ai unor companii din Turcia în cadrul unor întâlniri bilaterale, cu scopul dezvoltării cooperarii  internaţionale.

În cadrul întâlnirilor bilaterale pre-stabilite, participanţii vor avea posibilitatea să:

  • discute oportunităţi de cooperare
  • caute  noi parteneri  de afaceri şi să încheie acorduri de parteneriat
  • îşi promoveze  compania şi să  îsi  dezvolte afacerea

Detalii despre eveniment:

Scopul acestei misiuni economice este de a oferi companiilor participante din străinătate produse  din Turcia, în special din regiunea SAMSUN.

Firmele expozante oferă: tractoare, combine de recoltat, servicii de mecanizare și tehnologii agricole, tehnologii pentru sere, viticultură și tehnologii pentru industria vinificaţiei, sisteme de irigaţii, agrochimice, îngrășăminte, seminţe, răsaduri, servicii de sănătate animală și veterinară, farmaceutice, floricultură și tehnologii conexe, agricultură ecologică, argo informatică, zootehnie.

Pentru companiile străine, care sunt potenţiali cumpărători sau interesaţi de cooperare în producţie, se vor acoperi următoarele costuri de  către Camera de Comerţ şi Industrie  Samsun,Turcia: transfer de la aeroport la hotel şi de la hotel la aeroport, 2 nopţi cazare, mese de prânz, cina festivă, transfer de la hotel la centrul expoziţional şi înapoi.

Se va asigura asistenţă de specialitate în timpul întâlnirilor B2B.

Deoarece participanţii vor fi aprobaţi  de CCI Samsun, după  evaluarea formularelor de aplicaţie completate, urmarindu-se capacitatea lor de a importa bunuri  din  Turcia  şi de  a incheia parteneriate de afaceri  cu firme din aceasta regiune  și  dupa criteriul "primul înregistrat - primul aprobat, dacă sunteţi interesaţi să participaţi la acest eveniment, avem rugamintea să completaţi formularul anexat, şi să il retrimiteţi la adresa de e-mail: diaci@ccina.ro, până în data de 6 septembrie 2018.

Pentru mai multe detalii,ne puteti contacta la adresa de email: diaci@ccina.ro, persoana de contact  Corina Ürmösi, tel: 0241 550960 sau Lucia Calenici, e-mail: drc@ccina.ro., tel: 0241 618475.

Documente

Formular de participare 325.96 KB 21.08.2018
Agenda evenimentului 445.48 KB 21.08.2018
Enterprise Europe Network

Constanţa 28/05

12°C

acum
vânt 7 kmh din SV
vizibilitate 10 km

12°C

max

12°C

min

19°C

max

13°C

min

emis înCurs valutar BNR 28/05

EUR
4.9759
-0.02%
GBP
5.8440
+0.02%
USD
4.5755
-0.16%
IFR
4.9759
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic