Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Parteneriat de afaceri B2B în cadrul ediţiei a V-a a expoziţiei "Agriculture, Husbandary and Technology Exhibition"

B2B.jpg

26 - 27 septembrie 2019, Samsun, Turcia

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Samsun, Turcia organizează un eveniment de brokeraj  (parteneriat de afaceri, cu întâlniri  bilaterale prestabilite ), în zilele de 26 şi 27 septembrie în timpul  expoziţiei “Agriculture, Husbandary and Technology Exhibition”, care se desfăşoară în perioada 25-29 septembrie 2019 în Centrul de Expoziții și Congrese Samsun, Turcia.

Centrul  Enterprise Europe Network din cadrul CCINA Constanţa este co-organizator al acestui eveniment.

Firmele din Turcia expun: tractoare, combine de recoltat, sisteme mecanizare, tehnologii agricole, tehnologii pentru sere, viticultură și tehnologii pentru industria vinificației, irigații,  îngrășăminte, semințe, răsaduri, servicii de sănătate animală și veterinară, floricultură și tehnologii conexe, agricultură ecologică, informatică argo, zootehnie.

Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuită și toți vizitatorii străini din sectoarele conexe sunt bineveniți să se alăture evenimentului.

Companiile din România vor avea ocazia să viziteze târgul şi să  discute cu reprezentanţi ai unor companii din Turcia în cadrul unor întâlniri bilaterale, cu scopul dezvoltării cooperarii  internaţionale.

În cadrul întâlnirilor bilaterale pre-stabilite, participanţii vor avea posibilitatea să:

  • discute oportunităţi de cooperare
  • caute  noi parteneri  de afaceri şi să încheie acorduri de parteneriat
  • îşi promoveze  compania şi să  îsi  dezvolte afacerea

Detalii despre eveniment:

Scopul acestei misiuni economice este de a oferi companiilor participante din străinătate produse  din Turcia, în special din regiunea SAMSUN.

Pentru reprezentanţii companiilor străine, care sunt potențiali cumpărători sau interesaţi de cooperare în producţie, se vor acoperi următoarele costuri de  către  organizatorul târgului TÜYAP: transfer de la aeroport la hotel şi de la hotel la aeroport, 2 nopţi cazare, mese de prânz, cina  festivă, transfer de la hotel la centrul expoziţional şi înapoi.

Se va asigura asistenţă de specialitate în timpul întâlnirilor B2B.

Deoarece participanţii vor fi aprobaţi  de CCI Samsun, după  evaluarea formularelor de aplicaţie completate, urmarindu-se capacitatea lor de a importa bunuri  din  Turcia , de  a încheia parteneriate de afaceri  cu firme din această regiune  și  dupa criteriul "primul înregistrat - primul aprobat”, dacă sunteţi interesaţi să participaţi la acest eveniment, avem rugamintea să completaţi formularul anexat, şi să il retrimiteţi la adresa de e-mail: een@ccina.ro sau drc@ccina.ro până în data de 30 august 2019.

Pentru mai multe detalii,ne puteti contacta la adresa de email: een@ccina.ro sau: drc@ccina.ro., tel: 0241 618475,  persoana de contact doamna Lucia Calenici.

Documente

Agenda evenimentului 450.62 KB 23.07.2019
Participation form 110.13 KB 23.07.2019
Enterprise Europe Network

Constanţa 24/04

18°C

acum
vânt 18 kmh din V
vizibilitate 10 km

19°C

max

14°C

min

16°C

max

11°C

min

emis înCurs valutar BNR 24/04

EUR
4.9761
-0.00%
GBP
5.7878
+0.31%
USD
4.6567
-0.28%
IFR
4.9702
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic