Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Ziua porţilor deschise la Centrul Enterprise Europe Network C.C.I.N.A. Constanţa

poster fb ziua portilor deschise decembrie 2019.jpg

10 decembrie 2019, Sediul Camerei de Comerţ, b-dul Alexandru Lăpuşneanu nr. 185A

Centrul Enterprise Europe Network Constanţa vă invita să fiţi alături de noi la acest eveniment destinat organizaţiilor care sunt deja colaboratori sau clienti ai Centrului, precum şi celor care sunt interesaţi de informatii şi asistenţă pentru dezvoltarea, modernizarea și internaţionalizarea afacerilor, cât şi pentru identificarea de parteneri pentru afaceri, inovare şi cercetare.

Centrul Enterprise Europe Network Constanţa, găzduit de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa este membru al celei mai vaste reţele la nivel mondial care sprijină întreprinderile - Enterprise Europe Network.

Cu această ocazie, Centrul își propune să ofere informaţii şi soluţii menite a le facilita organizaţiilor participante susţinerea şi dezvoltarea afacerilor (acces la la baze date de cereri/oferte de produse/servicii/tehnologii), parteneriate de afaceri: misiuni economice şi evenimente de brokeraj, accesare de surse de finanţare, legislaţie, taxare, fiscalitate, standarde, servicii în sprijinul inovării, transmiterea de feedback către Comisia Europeană etc.

În cadrul acestui eveniment, vă invităm de asemenea să participaţi la seminarul: "Îmbunătăţirea relaţiei contribuabil-autoritate în disputele fiscale" organizat în colaborare cu firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) – Centrul de Excelenţă în Litigii Fiscale.

Măsurile tot mai radicale ale autorităţilor fiscale atât la nivel mondial, cât şi în România, confirmă faptul că ne aflăm într-o schimbare a modelelor relaţiilor contribuabil - autoritate fiscală, iar contribuabilul român trebuie să se adapteze noilor condiţii. Seminarul oferă idei de îmbunătăţire a relaţiei contribuabil-autoritate fiscală, creşterea gradului de predictibilitate pentru contribuabilii implicaţi într-o dispută fiscală, măsuri de mediere pentru reducerea numărului disputelor fiscale, fie că este vorba despre inspecţii fiscale, controale antifraudă sau de potenţiale ramificaţii în zona penală.

Participarea la eveniment este gratuită prin transmiterea confirmării de participare anexate până în data de   9 decembrie 2019, la adresa de e-mail:  een@ccina.ro sau fax: 0241 619454.

Pentru relaţii suplimentare ne puteţi contacta la Centrul Enterprise Europe Network Constanţa,  tel.:  0241 550960, e-mail: een@ccina.ro.

Documente

Agenda evenimentului 442.00 KB 29.11.2019
Enterprise Europe Network

Constanţa 24/07

21°C

acum
vânt 18 kmh din N
vizibilitate 10 km

28°C

max

22°C

min

27°C

max

22°C

min

emis înCurs valutar BNR 23/07

EUR
4.9729
+0.03%
GBP
5.9082
+0.13%
USD
4.5749
+0.23%
IFR
4.9779
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic