Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

European Maritime Day 2018 - Matchmaking Event

sigle2.jpg

31 mai - 1 iunie 2018

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în calitate de co-organizator, vă invită să participaţi la European Maritime Day 2018 – Evenimentul de matchmaking  din 31 mai 2018. Evenimentul este organizat în cadrul Conferinţei European Maritime Day 2018, care va avea loc între 31 mai și 1 iunie 2018 în Burgas, Bulgaria.

European Maritime Day (EMD) este un eveniment anual, care reunește comunitatea maritimă în continuuă dezvoltare a Europei, reprezentanţi ai mediului de afaceri din domeniul maritim din UE și factorii europeni de decizie pentru a discuta, dezbate și face schimb de bune practici.

Ziua Maritimă Europeană (EMD) este un eveniment anual care salută comunitatea maritimă în creștere a Europei, care adună  împreună părţile interesate din domeniul maritim și factorii de decizie din UE pentru a discuta, a dezbate și a face schimb de bune practici. Participanţii  vor fi  din sectorul portuar, industria maritimă, clustere, asociaţii de mediu, ONG-uri, sindicate, instituţii știinţifice și de cercetare, precum și autorităţi locale, regionale, naţionale și europene.

Evenimentul de matchmaking ( întalniri bilaterale prestabilite) va avea loc pe 31 mai 2018, adresându-se companiilor inovatoare, universităţilor, cercetătorilor, autorităţilor publice și altor organizaţii interesate să împărtășească noi idei de proiecte și să găsească colaboratori pentru:

  • Constituirea de parteneriate pentru proiecte în viitoarele apeluri de finanţare,
  • Găsirea de tehnologii de parteneriat, de licenţă sau de achiziţie,
  • Găsirea de cumpărători sau parteneri de dezvoltare.

EMD 2018 se va concentra pe urmatoarele teme:

  • Industrii maritime: Politica maritime, Zone de coastă și porturi, Mediul maritim și zonele protejate, Tehnologiile și echipamentele maritime și navale, Servicii maritime, transport și transport maritime, Securitatea maritimă și portuară, Abilităţi și pregătire,Turism
  • Creșterea albastră: Acvacultura; Turismul de coastă; Biotehnologia marina; Energia Oceanului; Exploatarea fundului mării Cercetare marină, dezvoltare și inovare

Evenimentul este o modalitate ideală de a găsi și parteneri de afaceri prin întâlniri prestabilite în timpul unui eveniment care atrage delegaţii și experţi din întreaga Europă și dincolo de aceasta.Trebuie doar să vă înregistraţi, să vă prezentaţi, să descrieţi compania/organizaţia dvs., să menţionaţi o idee de cooperare și să selectaţi parteneri interesaţi de dvs. înainte de eveniment.

Informaţii practice

Întâlnirile vor avea loc pe 31 mai 2018 la Burgas Free University 8001, str. San Stefano 62, Burgas, Bulgaria, începând cu ora 10.00.

Participarea la întâlnirile bilaterale este gratuită.

Înregistrarea la evenimentul de matchmaking va avea loc pe site-ul evenimentului:

https://european-maritime-day-2018.b2match.io/

Termene limită:

  • Înregistrare: până în 28 mai 2018
  • Selecţia întâlnirilor bilaterale: până în 28 mai 2018

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul CCINA Constanta este partener la acest eveniment.

Pentru cei interesaţi să participe la evenimentul de matchmaking din 31 mai, CCINA poate oferi și servicii  de transport contracost si rezervare cazare, în anumite condiţii legate de numărul solicitanţilor.

Pentru detalii suplimentare și oferta de transport/cazare, puteţi contacta Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în calitate de co-organizator al parteneriatului de afaceri, la tel: 0241 550960; 0734885011; e-mail: een@ccina.ro, persoana de contact Corina Ürmösi.


Enterprise Europe Network

Constanţa 13/07

25°C

acum
vânt 7 kmh din NNE
vizibilitate 10 km

25°C

max

25°C

min

29°C

max

24°C

min

emis înCurs valutar BNR 12/07

EUR
4.9737
-0.02%
GBP
5.9158
+0.18%
USD
4.5689
-0.40%
IFR
4.9779
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic