Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Cursul de perfecţionare "Comunicare în limba engleză - tematică BUSINESS"

20 aprilie - 31 mai 2015, Sediul Camerei de Comerţ Constanţa, b-dul Al. Lăpuşneanu 185A

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează cursul de perfecţionare "Comunicare în limba engleză - tematică BUSINESS"

Cui se adresează?

Acest curs este destinat persoanelor care doresc să-şi perfecţioneze cunoştinţele de limba engleză, vizând în principal situaţiile de afaceri. Este o alegere potrivită atât pentru manageri, cât şi pentru secretare, agenţi de vânzări şi alte persoane care au contact cu terminologia specifică situaţiilor de afaceri sau chiar contacte directe cu oamenii de afaceri străini. Sunt abordate teme diverse, precum corespondenţa de afaceri, convorbiri telefonice specifice, noţiuni de comerţ internaţional etc.

Cursul vă oferă suportul necesar pentru a va familiariza uşor cu terminologia economică din domeniul relaţiilor cu clienţii şi furnizorii, al corespondenţei de afaceri, negocierilor, vânzărilor, marketingului, contabilităţii sau recrutării la nivel internaţional.
Cursantul poate fi orice persoană care are absolvite cel puţin studiile gimnaziale şi care are cunoştinţe de bază privind comunicarea în limba engleză.

Rezultatele programului

La sfârşitul programului, cursantul va putea să înţeleagă şi să utilizeze expresii cotidiene din mediul de business, precum şi enunţuri foarte simple care vizează satisfacerea nevoilor concrete. Va putea să se prezinte sau să prezinte pe cineva, să formuleze şi să răspundă la întrebări referitoare la detalii personale, despre companie, despre funcţia sa în companie, etc.
După finalizarea cursului veţi putea opta pentru participarea la un nou modul cuprinzând noţiuni avansate de comunicare pe această tematică.

Conţinutul cursurilor:

Limbajul abordat: a face cunoştinţă, a se prezenta, modalităţi formale/informale de a se prezenta, carieră/funcţie/meserie/departament şi companie, a telefona (fraze cheie), călătorii (limbaj funcţional), timp şi chestiuni legate de exprimarea timpului (program, programarea unei întâlniri, orar, etc.), activităţi zilnice la locul de muncă şi descrierea lor, situaţii sociale tipice, exprimarea invitaţiilor, ofertelor, sugestiilor, cerinţelor. Cursanţii vor îmbina partea de gramatică cu vocabularul în dialoguri, discuţii libere, scurte prezentări, demo-uri a unor situaţii de business clasice.

Cursurile au o durată de 30 de ore şi se pot desfăşura în week-end sau după un program agreat de comun acord de participanţi (de regula 2 zile/săptămână, interval orar 15-19), in perioada 10 noiembrie-5 decembrie 2014. Lectorii programului vor fi selectaţi din rândul cadrelor universitare de la catedra de limbi străine - domeniu economic.

Înregistrare şi contact

Tarif: 490 Lei
Tariful nu conţine TVA.

Persoană de contact: Carmen Grigor
tel.: 0241 619.854, int.225 sau 221
mobil: 0723 430.256
email: dru@ccina.ro

Enterprise Europe Network

Constanţa 25/09

19°C

acum
vânt 29 kmh din NE
vizibilitate 10 km

23°C

max

19°C

min

24°C

max

21°C

min

emis înCurs valutar BNR 22/09

EUR
4.9675
-0.06%
GBP
5.7134
-0.34%
USD
4.6709
+0.15%
IFR
4.9420
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00
Biroul Unic
Biroul Unic