Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Parteneriat de afaceri B2B pe tema economiei circulare , Oslo, Norvegia 24-25 sept 2019

26.08.2019

Innovation Norway organizează o conferință și un eveniment de  matchmaking ( întâlniri bilaterale prestabilite) în Norvegia, în cadrul Săptămânii inovării din Oslo, 24- 25 septembrie 2019.

Evenimentul cu titlul „Spargerea barierelor într-o economie circulară” (“Breaking the barriers in a Circular Economy”) și își propune să ofere o platformă pentru a discuta tendințele și provocările  actuale în domeniul economiei circulare,să informeze despre oportunitățile specifice în cadrul apelurilor viitoare pentru granturi  SEE și Norvegiene și, cel mai important,  să ofere posibilitatea participării la întâlniri bilaterale pentru potențialii parteneri în proiecte din toată Europa.

Participarea

  • Solicitanții potențiali ai programelor de granturi SEE / Norvegia, adică companii private din Bulgaria, Croația, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Portugalia, Polonia, România.

Vă rugăm să rețineți:

Numai participanții care sunt potential  eligibili pentru proiecte comune  finanţate prin SEE și Norvegian Grants vor fi luați în considerare pentru eveniment. Companiile de consultanță şi cele care comercializează  servicii saui produse nu pot participa.

Evenimentul oferă posibilitatea  găsirii de parteneri pentru proiecte comune.

Aceasta înseamnă că IMM-urile românești trebuie să ofere un parteneriat sau să caute colaborarea cu un partener norvegian pentru a realiza un proiect. Dacă în profil nu se găsește o necesitate clară de parteneriat / colaborare, atunci participantul nu va fi  admis la eveniment.

Grupul țintă – Subiecte

  • Participanţii ar trebui să îşi propună pregătirea unor proiecte  de dezvoltare, inovare, cercetare care să urmărească:
  • Reducerea materialelor și a resurselor
  • Menținerea  în folosinţă cât mai mult timp a produselor, materialelor și resurselor
  • Minimizarea generării deșeurilor
  • Înlocuirea resurselor neregenerabile cu biomasă
  • Protejarea oceanelor și a terenurilor împotriva deșeurilor și a gunoiului prin eliminarea concentrărilor existente, atenuarea noilor poluări și dezvoltarea materialelor plastice biodegradabile.

Deoarece există un număr limitat de locuri disponibile pe țară (maxim 8) și, în cazul în care sunteți interesat să participați la eveniment, vă rugăm să solicitați participarea până cel târziu marți, 3 septembrie 2019 pe: https://breaking-barriers.b2match.io/

Companiile vor fi selectate de pe baza criteriilor menționate mai sus și a situaţiei financiare a companiei. Cele aprobate pentru participare vor fi validate de Innovation Norway și vor  putea începe stabilirea întâlnirilor bilaterale.

Participanții la eveniment pot primi o subvenție de călătorie de 1.200 EUR de la Innovation Norway pentru acoperirea costurilor de călătorie și cazare. Aceasta va fi acordată ca ajutor de minimis, pe baza principiului rambursării.
Fiecare participant va fi responsabil pentru rezervarea biletului de avion și a hotelului.

Secțiunea de informații practice ar putea fi utilă pentru aspectele administrative ale călătoriei: https://breaking-barriers.b2match.io/ pagina-231

Centrul Enterprise Europe Network Constanţa este partener al Innovation Norway  şi  vă poate oferi asistenţă pentru participarea la acest eveniment. Informaţii suplimentare: tel 0241 550960, e-mail : een@ccina.ro

Enterprise Europe Network

Constanţa 29/03

10°C

acum
vânt 14 kmh din VSV
vizibilitate 10 km

19°C

max

10°C

min

15°C

max

10°C

min

emis înCurs valutar BNR 28/03

EUR
4.9730
+0.04%
GBP
5.8167
+0.35%
USD
4.6085
+0.42%
IFR
4.9683
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic