Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Webinar: Digitalizare și Eficiență energetică - abordări verificate, parteneri credibili

Slider-Digitalizare-Dobrogea-2020.jpg

24.04.2020

Marți, 28 aprilie, de la ora 10.00 la 12.00, Energynomics organizează al doilea eveniment din acest an, în seria dedicată digitalizării și eficienței energetice în industrie: „Digitalizare și Eficiență energetică – abordări verificate, parteneri credibili”, de această dată într-un format complet digital de VIDEO CONFERINȚĂ ONLINE.

Informații:

Participarea este gratuită

Evenimentul este parte din cea de-a patra ediție a campaniei Energynomics “Digitalizare și Eficienţă energetică în industrie” și îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică.

Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Inscrieri aici:

Evenimentul este recomandat de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE și se desfășoară cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța și al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța- Centrul Enterprise Europe Network.

Conferinţa este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor săi: MET România Energy, Kawasaki Gas Turbine Europe GmbH, Photon Energy.

Tematica

Vor fi invitați experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri.

Înscrie-te la „Digitalizare și Eficiență energetică – abordări verificate, parteneri credibili” pentru un dialog deschis privind:

  • Servicii energetice: Prevederile legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică
  • Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice
  • Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată
  • Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea
  • Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale

Participare

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics. Puteți scrie la office@energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 25/04

13°C

acum
vânt 18 kmh din VNV
vizibilitate 10 km

13°C

max

13°C

min

15°C

max

11°C

min

emis înCurs valutar BNR 25/04

EUR
4.9763
0.00%
GBP
5.8067
+0.33%
USD
4.6386
-0.39%
IFR
4.9702
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic