Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Key opportunities in doing business with Turkmenistan

05.03.2020

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Ambasada Republicii Turkmenistan în România, va organiza workshop-ul ”Key opportunities in doing business with Turkmenistan”, în cadrul căruia vor fi prezentate tendințele economice și oportunitățile comerciale de pe piața turkmenă.

Expunerea susținută de E.S domnul Annamammet Annayev, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Turkmenistan în România, împreună cu reprezentanți din Ministerul Finanțelor și Economiei al Republicii Turkmenistan, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Turkmenistan și Uniunea Industriașilor și Antreprenorilor din Turkmenistan va include și informații concrete referitoare la politicile fiscale existente și sistemul bancar din Turkmenistan, în așa fel încât companiile românești să își contureze o imagine edificatoare și completă a operațiunile de import-export din această piață.

Companiile prezente la eveniment vor avea posibilitatea să adreseze întrebări deschise oficialilor turkmeni cu privire la aspectele economice de interes, într-o sesiune de ”Întrebări și Răspunsuri”.

Domeniile abordate în cadrul workshop-ului sunt: agricultură (exportul de produse ecologice neprelucrate, echipamente de procesare a produselor din agricultură), turism (promovarea obiectivelor turistice din Turkmenistan), digitalizare, textile și construcții.

Evenimentul se va desfășura la CCIR Business Center, sala ”Amfiteatrul Albastru”, Bdul. Octavian Goga, nr. 2, sector 3, București, între orele 09:30 – 12:00.

Participarea la workshop este gratuită, în limita locurilor disponibile, fiind urmată de o sesiune de Networking și Coffee Break.

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe piața turkmenă, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră prin completarea formularului de înscriere online:

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați doamnei Diana Popescu, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, CCIR,  email: diana.popescu@ccir.ro, tel +40374 474 360.

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 28/03

15°C

acum
vânt 29 kmh din S
vizibilitate 10 km

16°C

max

12°C

min

19°C

max

11°C

min

emis înCurs valutar BNR 27/03

EUR
4.9710
-0.00%
GBP
5.7967
0.00%
USD
4.5892
+0.23%
IFR
4.9683
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic