Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Servicii:
Consultare publică europeană privind utilizarea viitoare a benzii de frecvenţe UHF (Raport Lamy)

Termen-limită:

12 aprilie 2015

Grup-ţintă:

Reprezentanţi ai operatorilor de telefonie mobilă și ai serviciilor de televiziune (inclusiv de producţie de programe și evenimente speciale - PMSE), cadre universitare cu specializare în aceste domenii, cetăţenii interesaţi de subiect, utilizatori ai serviciilor TV și/sau în bandă largă fără fir, asociaţii de consumatori și utilizatori.

Scopul consultării:

Este de a aduna opinii asupra recomandărilor privind o strategie politică pe termen lung de utilizare viitoare a benzii UHF (470-790 MHz), recomandări cuprinse în așa-numitul Raport Lamy. Se dorește astfel definirea unei poziţii asupra modului în care ar trebui să se dea curs acestor recomandări.
Raportul întocmit de dl Pascal Lamy, președintele Grupului la nivel înalt, analizează modul în care ar trebui utilizate în viitor resursele limitate în materie de spectru de frecvenţe ale benzii UHF.

Eventualele modificări ale modului în care este utilizată banda de frecvenţe UHF ar putea afecta sfera de acoperire și calitatea serviciilor de televiziune și de telefonie mobilă. De asemenea, ar putea necesita viitoare modernizări ale echipamentelor utilizate, cum ar fi de exemplu televizoarele. De aceea sunt necesare răspunsuri punctuale cu privire la modul în care aceste aspecte i-ar putea afecta pe cetăţeni.

Analiza rezultatelor va fi publicată pe această pagină în termen de 30 de zile lucrătoare de la data expirării consultării.

Chestionar online:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/PublicConsultationLamyReport2014/?surveylanguage=RO

 

Enterprise Europe Network

Constanţa 26/02

7°C

acum
vânt 14 kmh din VSV
vizibilitate 10 km

8°C

max

8°C

min

12°C

max

6°C

min

emis înCurs valutar BNR 26/02

EUR
4.8745
+0.04%
GBP
5.5894
-0.94%
USD
4.0209
+0.91%
IFR
4.8761
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00
Biroul Unic
Biroul Unic