Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Centre de promovare a afacerilor:
Şcoala Română de Afaceri - filiala Constanţa

Fundaţia Şcoala Română de Afaceri a Camerelor de Comerţ şi Industrie a fost constituită în anul 1992 de Camera de Comerţ şi Industrie a României, împreună cu camerele de comerţ şi industrie teritoriale, care, în conformitate cu actul constitutiv, au calitatea de fondatori.

Fundaţia Şcoala Română de Afaceri a Camerelor de Comerţ şi Industrie acţionează prin 34 de filiale judeţene, înfiinţate la cererea camerelor de comerţ şi industrie respective. Filialele îşi desfăşoară activitatea în baza Statutului şi Regulamentului Fundaţiei şi a regulamentului de organizare şi funcţionare propriu, aprobat de Consiliul de Administraţie al Fundaţiei. Conducerea filialelor este asigurată de organe colective formate din reprezentanţi ai CCI Teritoriale.

Fundaţia Şcoala Română de Afaceri a Camerelor de Comerţ filiala Constanţa are ca obiectiv central al activităţii sale formarea profesională a adulţilor, respectiv sprijinirea dezvoltării meseriilor, ocupaţiilor în corelare cu cerinţele pieţei muncii zonale.

Conducerea fiind asigurată de structura de conducere a Camerei de Comerţ Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, şcoala are acces nemijlocit la informaţiile din mediul economic şi social , beneficiind în acelaşi timp de sprijin logistic şi de infrastructura din partea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

Şcoala relaţionează permanent cu celelalte filiale din ţară existând un schimb eficient de informaţie şi experienţe. În cei 20 ani de activitate Şcoala a asigurat formarea profesională în domenii economice variate: comerţ, alimentaţie publică, industrie alimentară, agricultură şi servicii.

Misiune

Asigurarea unei formări de calitate, corelată cu nevoile pieţei forţei de muncă.

Obiective

  • ofertă de formare profesională dinamica şi relevantă
  • formare orientată pe recunoaşterea de către piaţă a calităţii
  • facilităţi şi tehnică modernă de instruire
  • formatori cu bogată pregătire şi experienţă practică

Cursuri organizate

Fundaţia este autorizată ANC în cursul de calificare „Tehnician maseur" şi cursul de iniţiere „Vânzător". În paralel, se organizează la cererea pieţei cursuri şi seminarii în domenii precum: fiscalitate, mediere, limba engleză business.

Calendar cursuri

Proiecte

În perioada 2006 – 2013, fundaţia a derulat, în calitate de beneficiar, două proiecte PHARE – TEAM: Traning şi Educaţie Antreprenorială în Masaj şi ToTAL-D: Topography Training - Aid for Local Development, iar, în calitate de partener al CCINA Constanţa, are în derulare proiectul SPRINT - SPRijin INtegrat pentru ocupare non-agricolă a forţei de muncă din Zona Rurală Metropolitană Constanţa.

Contact

Bd. Alexandru Lăpuşneanu, nr. 185A, Biroul 3
900457, Constanţa, România
Tel: +40 241 619.854
Fax: +40 241 619.454
E-mail: sraf@ccina.ro
Enterprise Europe Network

Constanţa 30/03

1°C

acum
vânt 18 kmh din SSV
vizibilitate 10 km

2°C

max

1°C

min

11°C

max

4°C

min

emis înCurs valutar BNR 30/03

EUR
4.9485
+0.01%
GBP
5.6239
-0.09%
USD
4.5545
-0.11%
IFR
4.9198
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00
Biroul Unic
Biroul Unic