Login Creaţi un cont Recuperaţi parola
Expolitoral turism

Târgul de Nunți - eveniment expozițional de mare amploare, îmbrăcat în haine de spectacol

15.03.2024

Târgul de Nunți, ediția a XVII-a, deschis astăzi, vineri, 15 martie a.c., la Pavilionul Expozițional Mamaia, se desfășoară pe parcursul a trei zile, până duminică, 17 martie.

Organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și prezentat ca cel mai important și cu cea mai mare amploare eveniment local de profil din ultimii ani, Târgul de Nunți promite un weekend alb efervescent, din care nu lipsesc momente spectaculoase, atracția câștigurilor la tombolă și surprize pregătite cu mare atenție și inspirație.

La manifestarea, construită în detaliu ca o experiență expozițională complexă, participă un număr de expozanți care depășește număr de 65 de firme din domeniul industriei mariajului și al serviciilor conexe (o mare parte dintre acestea venind din afara județului Constanța): ateliere de creații vestimentare (rochii de mireasă, costume de mire), magazine dedicate de bijuterii (inclusiv cu diamante), servicii dedicate de papetărie (invitatii si mărturii), florării, vacanțe pentru honeymoon, decoruri nuntă (scene, baloane, pene, artificii), case de producție foto &video, servicii de coregrafie pentru dansul mirilor, propuneri speciale pentru candy bar&torturi festive, baruri mobile, companii de închirieri limuzine/mașini de epocă, furnizori de muzică și entertainment, și lista poate continua cu generozitate.

Nou! Salonul de Beauty-Expo, din cadrul Târgului de Nunți, aduce în premieră, în același cadru expozițional, servicii esențiale pentru nunta perfectă (saloane înfrumusețare, cabinete estetică facială și corporală, SPA, studiouri de machiaj si coafura), care completează categoric experiența nunții, asigurându-se că evenimentul este memorabil și unic pentru fiecare cuplu.

Pe parcursul a trei zile, publicul prezent la “Târgul de nunți” va avea prilejul să asiste la un adevărat spectacol al ultimelor tendinte în alcătuirea tabloului perfect pentru nunta de vis, iar pe lângă șansa de a face alegeri inspirate, vizitatorii vor putea să participe atât la sesiuni de prezentare și testare a unora dintre produsele promovate, cât și la o tombolă specială, cu premii de neratat.

Desigur, obiectivul manifestării va fi urmărit permanent, atât în promovarea fiecărui expozant în fața publicului vizitator cât și în urmărirea realizării de conexiuni pentu contractări între agenții economici, vânzări en détail și en-gros.

Galerie foto

Foto_Targ_03.jpg Foto_Targ_10.jpg Targ_foto_04.jpg Targ_foto_16.jpg Targ_foto_01.jpg Foto_Targ_12.jpg Targ_foto_02.jpg

Pagini recomandate

Enterprise Europe Network

Constanţa 27/04

10°C

acum
vânt 14 kmh din NNV
vizibilitate 10 km

11°C

max

11°C

min

17°C

max

12°C

min

emis înCurs valutar BNR 26/04

EUR
4.9765
0.00%
GBP
5.8018
-0.08%
USD
4.6373
-0.03%
IFR
4.9702
0.00%
Converteşte din
în
Suma
=
0,00

Partener

BCR
Biroul Unic